شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ | ۱۳:۵۶
نیم‌نگاه بورس به مسقط

نیم‌نگاه بورس به مسقط

بازار سرمایه در ادامه روند صعودی خود که از ۱۹ فروردین آغاز کرده امروز نیز نسبتا متعادل بود و با رشد بیش از ۱۵ هزار واحد به رقم دو میلیون و ۸۵۴ هزار واحد رسید. کاهش سرعت رشد بورس می‌تواند ناشی از انتظار این بازار برای نتایج مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان باشد.

به گزارش ایسنا، روز ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۱۵ هزار و ۲۲۸ واحد افزایش یافت و به رقم دو میلیون و ۸۴۵ هزار و ۷۶۷ واحد رسید. طی دو روز کاری اخیر هم این بازار به ترتیب ۵۹ و ۲۴ هزار واحد رشد کرده بود. دستیابی بورس به وضعیت متعادل، نوعی واکنش به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط عمان است که قرار است امروز بین هیات‌های مذاکره کننده دولت کشور انجام شود.

امروز شاخص هم‌وزن هم ۷۹۴ واحد افزایش داشت و در عدد ۸۱۹ هزار و ۶۴ واحد ایستاد.

  • بیشتر بخوانید

عراقچی: اگر اراده کافی وجود داشته باشد، درباره جدول زمانی گفت‌وگوها تصمیم می‌گیریم

در اولین روز هفته تعداد سهام مثبت بورس ۱۶۲ عدد و سهام منفی ۱۶۸ عدد بود. تعداد خریداران به ۶۵ هزار نفر رسید. به طور کلی بازار ۰۵۴  درصد افزایش داشت.

امروز ۴۴۳ هزار فقره معامله به ارزش حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

نیم‌نگاه بورس به مسقط
نقشه بازار بورس ـ شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴

فارس، وبملت و نوری بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس داشتند. از نمادهای پرتراکنش نیز می‌توان به وبملت، وبصادر و آلومینا اشاره کرد.

روز ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ شاخص فرابورس ایران اما برخلاف بورس ۱۸ واحد کاهش داشت و به ۲۴ هزار و ۹۸۳  واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس ۳۱۷ هزار فقره و ارزش آن رقم قابل توجه ۱۷۶ هزار میلیارد تومان بود.

آریا و زاگرس بیشترین بیشترین منفی مثبت را بر شاخص فرابورس داشتند اما کگهر اثر مثبت ایجاد کرد. مهرمام، کانسار و فزر نیز از نمادهای پرتراکنش فرابورس بودند.

تالار شیشه‌ای در روزهای ۱۶ تا ۱۸ فروردین تحت تاثیر ریسک‌های سیستماتیک و تنش‌های بین‌المللی ریزش کرده بود. البته بورس‌های جهانی نیز بر اثر تعرفه‌های صادراتی که ترامپ برای ۱۳۵ کشور جهان در نظر گرفت افت کرد؛ تعرفه‌هایی که تا ۹۷ درصد نیز می‌رسید و ورود کالاهای چینی به آمریکا را ابتدا مشمول ۶۷ درصد تعرفه گمرکی و سپس ۱۴۵ درصد کرد که البته چین نیز در واکنش، تعرفه ۱۲۵ درصدی برای کالاهای آمریکایی در نظر گرفت. اتفاقی که باعث افزایش قیمت طلا و ریزش بورس‌ها در جهان و ایران شد.

اما روز سه‌شنبه ۱۹ فروردین پس از اعلام خبر گفت‌وگوی غیرمستقیم ایران با ایالات متحده که قرار است امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ در عمان انجام شود بورس ایران سبزپوش شد.

نیم‌نگاه بورس به مسقط

بازار سهام در ایران از روز دوم آبان ۱۴۰۳ روند صعودی به خود گرفت و در ادامه، رکوردهای جدیدی را به ثبت رساند. اما از ۲۲ دی‌ماه به بعد دچار نوسان کاهشی شد. در هفته‌های پایانی سال گذشته این بازار بین کانال ۲.۷ تا ۲.۸ میلیون واحد در نوسان بود و چهار مرتبه کانال ۲.۸ میلیون را از دست داد. ۲۱ اسفند نÛ