• یکشنبه / ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۴
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1404012412296
  • خبرنگار : 71589

معافیت لوازم الکترونیکی از تعرفه‌های متقابل ترامپ

معافیت لوازم الکترونیکی از تعرفه‌های متقابل ترامپ

به نظر می‌رسد گوشی‌های هوشمند، رایانه‌ها و سایر لوازم الکترونیکی در حال حاضر از تعرفه‌های متقابل ترامپ معاف هستند و گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده فعلا برای این محصولات استثناء قائل شده است.

به گزارش ایسنا، گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده فهرستی از محصولاتی را منتشر کرده است که از تعرفه‌های متقابل ترامپ مستثنی می‌شوند.

به نقل از انگجت، در این فهرست نام محصولاتی از جمله گوشی‌های هوشمند، رایانه‌ها، نیمه‌رساناها و کارت‌های حافظه و سایر دستگاه‌ها و قطعات الکترونیکی دیده می‌شود.

این اقدام اندکی پس از اعمال تعرفه 125 درصدی بر کالاهای چینی توسط دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا انجام شد که بر تعرفه 20 درصدی که اوایل سال جاری اعمال شد، اضافه شد و در مجموع آن را به 145 درصد رساند.

دونالد ترامپ قبلاً تعرفه‌های متقابل بالاتری را برای سایر کشورها نیز اعلام کرده بود، اما اوایل این هفته با یک «مکث» 90 روزه از آن عقب‌نشینی کرد. با این حال، این مکث در مورد چین اعمال نمی‌شود و هنوز هم تعرفه 10 درصدی بر واردات تقریباً از همه کشورها وجود دارد.

به طور مشخص انتظار می‌رود که واردات لوازم الکترونیک تحت تأثیر قوانین جدید قرار گیرد و قبلاً شرکت‌هایی را دیده‌ایم که برنامه‌های خود را در مورد عرضه محصولات آتی در ایالات متحده تغییر داده‌اند.

طبق اعلامیه منتشر شده در روز جمعه، موارد استثنای جدید منتشر شده بسیاری از دستگاه‌ها و قطعات را از تعرفه جهانی 10 درصدی و تعرفه شدیدتر بر چین معاف می‌کند، اما کسی نمی‌داند که این معافیت چقدر ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha