• یکشنبه / ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404012412644
  • خبرنگار : 50649

اخبار کوتاه پلیس؛

وکیل کلاهبردار استان‌های جنوبی در فارس به دام افتاد/ پایان کار قاتل برادرزاده‌کش

وکیل کلاهبردار استان‌های جنوبی در فارس به دام افتاد/ پایان کار قاتل برادرزاده‌کش

ایسنا/فارس در اخبار کوتاهی که از سوی مرکز اطلاع‌رسانی پلیس فارس در اختیار رسانه‌ها قرار داده شده است، اخباری نظیر دستگیری وکیل کلاهبردار استان‌های جنوبی، دستگیری قاتل، کشف تجهیزات غیرمجاز حفر چاه‌های کشاورزی، کشف سیگارها و کالاهای قاچاق، دستگیری کلاهبرداری که حساب ۷۰ شهروند را خالی کرده بود، جلوگیری از قاچاق پرنده‌های کمیاب و... مشاهده می‌شود.

فرمانده انتظامی استان فارس امروز، ۲۴ فروردین گفت: فردی که با سوء استفاده از موقعیت شغلی خود، ۴۵۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود، در استان‌های جنوبی کشور شناسایی و دستگیر شد.

سردار رهام‌بخش حبیبی اظهار کرد: در پی وصول ۵ فقره پرونده با موضوع جعل و کلاهبرداری به شکایت تعدادی از شهروندان توسط فردی با هویت مشخص به مبلغ تقریبی ۴۵۰ میلیارد ریال، رسیدگی به موضوع به صورت جدی در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان فسا قرار گرفت.

وی با اشاره به شغل متهم که وکیل است، افزود: در تحقیقات اولیه پلیس مشخص شد متهم با سوءاستفاده از موقعیت شغلی خود؛ با جعل امضا، خیانت در امانت، جعل سند و همچنین اخذ وجه نقد از برخی از موکلین و عدم ارائه خدمات مورد وکالت، از مالباختگان کلاهبرداری و متواری شده است.

فرمانده انتظامی استان فارس با بیان اینکه همه مال‌باختگان، موکلین شاکی نیستند، ادامه داد: تعداد پرونده‌های شکایت از متهم با موضوعات مورد اشاره و مشابه، در دادسرا متعدد است.

حبیبی به اقدامات شبانه‌روزی پلیس برای شناسایی محل اختفای متهم اشاره کرد و گفت: افسران آگاهی فسا با ردگیری فنی و پیگیری‌های تخصصی و مستمر، موفق شدند مخفیگاه متهم را در یکی از استان‌های جنوبی شناسایی و با اخذ نیابت قضایی وی را دستگیر کنند.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه متهم با انتقال به شهرستان فسا، به جرم خود مبنی بر کلاهبرداری اقرار کرد، گفت: فرد دستگیر شده برای رسیدگی به اتهامات، روانه دادسرا شد. با توجه به اینکه تعداد شکات در حال افزایش است و مالباختگان در مراحل اول به دادسرا مراجعه و سپس پرونده به پلیس ارجاع داده می‌شود قطعا مبلغ کلاهبرداری بیشتر خواهد شد.

قتل توسط عمو و معرفی قاتل به دادسرا

فرمانده انتظامی فیروزآباد گفت: فردی که اقدام به قتل پسر برادر خود کرده بود عرصه را بر خود تنگ و تسلیم قانون شد.

ابوالحسن مزارعی بیان کرد: در بیستم فروردین‌ماه سال جاری و در پی اعلام به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره درگیری منجر به قتل در یکی از روستاهای اطراف این شهرستان، بلافاصله ماموران جهت بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

وی ادامه داد: پس از حضور ماموران پلیس آگاهی، اورژانس و بازپرس شعبه اول در محل وقوع جرم، مشخص شد مردی ۳۲ ساله به هویت معلوم توسط  عموی ۶۰ ساله اش  با اسلحه شکاری به قتل رسیده است.

مزارعی ادامه داد: با توجه به حساسیت موضوع، کارآگاهان پلیس با جدیت و یک سری کارهای فنی و تخصصی، تحقیقات خود را جهت شناسایی و دستگیری متهم متواری آغاز کردند.

فرمانده انتظامی فیروزآباد تصریح کرد: قاتل که عرصه را بر خود تنگ دیده بود در کمتر از ۳ روز خود را تسلیم قانون کرد و اسلحه شکاری به کار رفته در قتل نیز از وی کشف شد.

این مقام انتظامی با بیان اینکه پرونده مقدماتی در این خصوص تشکیل و متهم جهت سیر مراحل قانونی روانه دادسرا  شد، گفت: قاتل علت و انگیزه قتل را اختلاف ملکی عنوان کرد.  

برداشت غیرمجاز هشت میلیارد ریالی از حساب ۷۰ شهروند

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فراجا (فتا) استان فارس از شناسایی و دستگیری ۲ جوان شیرازی که با کپی کردن کارت‌های عابر بانک شهروندان اقدام به برداشت ۸ میلیارد ریال از حساب شکات کرده بودند، خبر داد.

امیرحسین سلیمانی بیان کرد: تعداد زیادی از شهروندان به پلیس فتا استان مراجعه و اظهار کردند با وجود اینکه کارت عابر بانک آن‌ها نزد خودشان بوده است، اما مبالغ زیادی به صورت غیرمجاز از حساب بانکی آنان برداشت شده است.

وی اظهار کرد: پس از اخذ اظهارات مال‌باختگان این موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت و کارشناسان پلیس فتا تحقیقات خود را در این زمینه آغاز کردند.

رئیس پلیس فتا استان فارس ادامه داد: در تحقیقات اولیه افسران پلیس فتا مشخص شد همه قربانیان این پرونده بعد از مراجعه به یکی از فروشگاه‌های سیار سطح شیراز که میوه و سبزیجات می‌فروخته است، حسابشان خالی و مورد کلاهبرداری قرار گرفته‌اند.

سلیمانی با بیان اینکه مأموران در مرحله تحقیقات متوجه شدند متهمین پرونده با ارائه میوه و سبزیجات زیر قیمت بازار اقدام به کپی کردن کارت‌های بانکی شهروندان می‌کرده‌اند، گفت: با بررسی‌های تکمیلی در این خصوص، متهمین مورد شناسایی قرار گرفت و به همراه تجهیزات اسکیمر دستگیر شدند.

این مقام انتظامی بیان کرد: متهمین در تحقیقات پلیسی تاکنون به کلاهبرداری از ۷۰ نفر به ارزش هشت میلیارد ریال اعتراف و برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند.

وی گفت: شهروندان جهت پیشگیری از سرقت‌ به‌ صورت اسکیم، انجام عملیات بانکی و وارد کردن رمز کارت حساب بانکی را شخصاً انجام دهند؛ چرا که حتی در صورت نصب اسکیمر بر روی دستگاه کارت‌خوان، بدون اطلاع از رمز عبور، امکان برداشت از حساب شهروندان امکان‌پذیر نخواهد بود.

رئیس پلیس فتا استان فارس با بیان اینکه تغییر رمز دوره‌ای یکی از بهترین راه‌ها برای جلوگیری از عملی شدن اهداف مجرمانه کلاهبرداران است، توصیه کرد: شهروندان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir و یا از طریق شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ گزارش کنند.

جلوگیری از قاچاق پرنده‌های کمیاب در شیراز

فرمانده انتظامی شیراز از کشف چهار بهله پرنده کمیاب از نوع طاووس در این شهرستان خبر داد و گفت: در پی کسب اطلاع از ماموران حفاظت محیط زیست مبنی بر نگهداری پرندگان شکاری قاچاق درون منزلی در یکی از محله‌های شیراز، بررسی موضوع در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.

اسماعیل زراعتیان افزود: ماموران انتظامی کلانتری ۳۴ جام جم تحقیقات خود را آغاز و موفق شدند یک باب منزل که در آن پرندگان غیرمجاز نگهداری و قاچاق می‌شد را شناسایی کنند.

فرمانده انتظامی شیراز با بیان اینکه در بازرسی از این منزل چهار بهله پرنده کمیاب از نوع طاووس کشف شد، گفت: به گفته کارشناسان ارزش اموال مکشوفه ۸۰۰ میلیون ریال است که دستگیری عامل قاچاق در دستور کار پلیس قرار گرفته است.

کشف کالاهای قاچاق میلیاردی در فیروزآباد

فرمانده انتظامی شهرستان فیروزآباد از کشف انواع کالای قاچاق به ارزش پنج میلیارد و ۹۰ میلیون ریال خبر داد و اظهار کرد: در راستای اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و به منظور جلوگیری از هدر رفت سرمایه‌های ملی، ماموران پلیس آگاهی این فرماندهی هنگام کنترل محورهای مواصلاتی، در یک عملیات ضربتی چهار دستگاه خودرو شوتی حامل کالای قاچاق را متوقف کردند.

ابوالحسن مزارعی افزود: ماموران در بازرسی از این خودروها در مجموع ۱۴ دستگاه کولر گازی، لباسشویی، یخچال، تلویزیون، قهوه‌ساز، ۱۲ کارتن دفتر آبرنگ و ۲۰۴ عدد چسب فویل خارجی قاچاق که فاقد مدارک قانونی و گمرکی بود کشف و در این خصوص ۴ نفر را نیز دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی فیروزآباد با بیان اینکه ارزش این محموله‌های قاچاق برابر نظر کارشناسان، پنج میلیارد و ۹۰ میلیون ریال برآورد شده است، تصریح کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

سیگارهای قاچاق به بازار نرسید

فرمانده انتظامی شهرستان لامرد از کشف ۲۰۰ هزار نخ سیگار  قاچاق در بازرسی از خودرو پژو ۴۰۵ خبر داد و گفت: در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز و برخورد با خودروهای شوتی، ماموران انتظامی شهرستان حین کنترل محورهای مواصلاتی به یک خودرو پژو ۴۰۵ مشکوک که به دستور ایست پلیس توجهی ننموده و پس تعقیب و گریز آن را متوقف کردند.

محسن لشکری تصریح کرد: ماموران در بررسی از این خودرو ۲۰۰ هزار نخ  سیگار  غیرمجاز و قاچاق را کشف و راننده را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی لامرد با بیان اینکه ارزش سیگارهای کشف شده توسط کارشناسان ۶ میلیارد ریال برآورد شده است، گفت: راننده پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.

لشکری بیان کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرمجاز و قاچاق کالا توسط افراد فرصت طلب و سودجو، در اسرع وقت از طریق تماس با مرکز فوریت‌های ۱۱۰ مراتب را به پلیس اطلاع دهند.

کشف تجهیزات حفاری غیرمجاز چاه‌های کشاورزی در مرودشت

فرمانده انتظامی مرودشت از کشف تجهیزات غیرمجاز چاه‌های کشاورزی در این شهرستان خبر داد و گفت: در راستای صیانت از آب‌های زیر زمینی، ماموران یگان امداد با اقدامات فنی و تخصصی و کسب خبر موثق مطلع شدند که فردی به صورت غیرمجاز در امر حفر چاه در یکی از روستاهای این شهرستان فعالیت می‌کند که بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

علیرضا نوشاد افزود: با هماهنگی قضایی ماموران انتظامی به محل اعزام و ضمن دستگیری یک نفر، یک دستگاه حفاری برقی به همراه آلات و تجهیزات توقیف و برای بررسی بیشتر به مقر انتظامی انتقال دادند.

فرمانده انتظامی مرودشت گفت: با توجه به بحران شدید آب از همشهریان تقاضا داریم در صورت اطلاع از هرگونه حفاری‌های غیرمجاز در سطح شهرستان، مراتب را سریعا از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.

ناکامی جویندگان گنج در داراب

فرمانده انتظامی داراب از کشف یک دستگاه گنج یاب قاچاق و فاقد مجوز به همراه دیگر تجهیزات مربوط به حفاری در بازرسی از یک دستگاه وانت و دستگیری ۳ نفر در این زمینه خبر داد.

سیدرحمان هاشمی با تاکید بر اینکه هرگونه حفاری و کاوش غیرمجاز برای به دست آوردن اموال تاریخی و آثار باستانی ممنوع بوده و با متخلفان برابر قانون برخورد می‌شود، اظهار کرد: مبارزه با سودجویانی که با چپاول میراث گذشتگان به دنبال رسیدن به مطامع نامشروع خود هستند، همواره در دستور کار پلیس قرار دارد.

وی بیان کرد: در پی دریافت خبری مبنی بر تحرکات مشکوک افرادی در یک منطقه، مراتب در دستور کار پلیس قرار گرفت که ماموران انتظامی جهت بررسی موضوع به آدرس اعلامی اعزام و یک دستگاه وانت پیکان متعلق به این افراد را شناسایی و متوقف کردند.

هاشمی افزود: در بازرسی از این خودرو یک دستگاه گنج یاب قاچاق و متعلقات مربوطه به همراه تجهیزات حفاری کشف و ضبط و ۳ نفر در این زمینه دستگیر و به مقر انتظامی دلالت داده شدند.

این مقام انتظامی ضمن بیان اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند، تصریح کرد: پلیس در حراست از میراث فرهنگی و مبارزه با قاچاق اشیاء عتیقه عزم جدی داشته و شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، مراتب را بلافاصله از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

تجهیزات حفاری غیرمجاز چاه‌های کشاورزی در داراب کشف شد

فرمانده انتظامی داراب همچنین گفت: فردی که در حفر چاه‌های غیرمجاز فعالیت می‌کرد دستگیر و روانه دادسرا شد.

وی ادامه داد: در راستای صیانت از آب‌های زیر زمینی، ماموران انتظامی پاسگاه دولت آباد با اقدامات فنی مطلع شدند فردی به صورت غیرمجاز در امر حفر چاه در یکی از مناطق فعالیت می‌کند که بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

هاشمی افزود: با هماهنگی قضایی ماموران انتظامی به محل اعزام و ضمن دستگیری یک نفر، یک دستگاه حفاری برقی به همراه آلات و تجهیزات توقیف و برای بررسی بیشتر به مقر انتظامی انتقال دادند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha