• دوشنبه / ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۲
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1404012513030
  • خبرنگار : 71616

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران مطرح کرد

افزایش محدودیت‌های برق فولادسازان؛ زنگ خطری برای کاهش تولید

افزایش محدودیت‌های برق فولادسازان؛ زنگ خطری برای کاهش تولید

با گذشت کمتر از ۲۰ روز از آغاز سالِ "سرمایه‌گذاری برای تولید"، صنایع فولادی کشور با محدودیت‌هایی در تامین برق مواجه شده‌اند؛ موضوعی که دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران آن را در تضاد با شعار سال دانسته و نسبت به پیامدهای آن برای تولید، اشتغال و بازار داخلی هشدار داده است.

سید رسول خلیفه سلطانی- دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران- در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن انتقاد از محدودیت‌های بی‌سابقه و زودهنگام تامین برق که برای کارخانه‌های فولادی کشور اعمال شده، گفت: با گذشت کمتر از ۲۰ روز از آغاز سال ۱۴۰۴، صنایع فولادی با محدودیت‌های شدید و غافلگیرانه برق مواجه شده‌اند؛ این محدودیت‌ها به کاهش ۳۰ تا ۵۰ درصدی تامین برق واحدها انجامیده و در مواردی حتی به ۸۰ درصد نیز می‌رسد. چنین شرایطی که در سال‌های اخیر بی‌سابقه بوده، مشکلات جدی برای تولید و ادامه فعالیت این صنعت به‌وجود آورده است.

وی افزود: فولادسازان تا پایان سال گذشته با مشکلات جدی در تامین گاز و برق روبه‌رو بودند، انتظار داشتند حداقل یک ماه از سال جدید را بدون محدودیت‌های انرژی پشت سر بگذارند؛ اما از نیمه فروردین‌ماه، بطور ناگهانی با اخطارهای اداره‌های برق منطقه‌ای مواجه شده و ناچار به کاهش مصرف برق خود شده‌اند. این وضعیت نه‌تنها روند تولید را مختل کرده بلکه سبب افزایش نگرانی‌ها از تاثیر آن بر اشتغال و بازارهای داخلی نیز شده است.

خلیفه‌سلطانی ضمن اشاره به گزارش‌های دریافتی از شرکت‌های بزرگ فولادی کشور، نظیر فولاد مبارکه، فولاد خوزستان، فولاد هرمزگان، فولاد کاوه جنوب، فولاد سیرجان ایرانیان و سایر فولادسازان کشور، خاطرنشان کرد: از ۱۵ فروردین‌ماه سال جدید، شرکت‌های فولادی ناچار به کاهش حداقل ۳۰ درصدی مصرف برق خود شده‌اند. این محدودیت‌ها در شرایطی اعمال می‌شود که سال جاری به نام "سرمایه‌گذاری برای تولید" نام‌گذاری شده و هدف فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی در سال جاری است.

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ضمن اشاره و تشکر از اقدامات و پیگیری‌های وزارت صمت در این خصوص، گفت: بر اساس اطلاعاتی که به دست آورده‌ایم، وزیر صمت علاوه بر مکاتبه با وزیر نیرو، اعتراض صنایع نسبت به  محدودیت‌های نابهنگام برق را در هیئت دولت هم مطرح کرده‌اند و پیگیر موضوع هستند؛ امیدواریم با درایت دولت و مساعدت وزارت نیرو، این موضوع به نتایج موثری برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha