• دوشنبه / ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ / ۲۱:۳۱
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404012513678
  • خبرنگار : 71533

ربیعی: عماد افروغ بصیرت درک عمق مسائل را داشت  

ربیعی: عماد افروغ بصیرت درک عمق مسائل را داشت  

مشاور و دستیار اجتماعی رئیس‌جمهوری گفت: عماد افروغ در عین آن‌که منتقد و علاقمند مسئله‌شناسی بود، عمق مسائل را هم با بصیرت دقیق درک می‌کرد.

به گزارش ایسنا، علی ربیعی در مراسم بزرگداشت دومین سالگرد درگذشت عماد افروغ استاد دانشگاه اظهار کرد: او هم در عرصه نظریه‌پردازی موفق و هم در منش و شخصیت فردی، نمونه بود.

وی با بیان اینکه برخی استادان تنها به تدریس و انتقال دانش اکتفا می‌کنند، ادامه داد: اما گروهی دیگر دغدغه حل مسئله دارند و دیگرانی صرفاً به توصیف یا نقد وضعیت موجود مشغولند.

مشاور و دستیار اجتماعی رئیس‌جمهوری تصریح کرد: دکتر افروغ در عین آن‌که منتقد بود و علاقمند مسئله‌شناسی، عمق مسائل را هم با بصیرت دقیق درک می‌کرد. تأثیرگذاری گسترده او در علوم اجتماعی این حوزه را از انزوا خارج و افقی نو برایش ایجاد کرد. 

ربیعی افزود: او هرگز در چارچوب‌های تنگ نظریه‌ها محدود نماند و با رویکردی درون‌گفتمانی، به نقد سازنده و عمیق پرداخت اما اندیشه‌های او، به‌ویژه درباره معضلات و چالش‌های امروز جامعه، کمتر از شایستگی‌اش توجه کسب کرده است‌.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha