• چهارشنبه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404012714962
  • خبرنگار : 71145

اعضای بزرگترین نهاد یهودی انگلیس حملات رژیم صهیونیستی به غزه را محکوم کردند

اعضای بزرگترین نهاد یهودی انگلیس حملات رژیم صهیونیستی به غزه را محکوم کردند

در پیامی که منعکس‌کننده نگرانی جامعه یهودیان از خشونت دولت بنیامین نتانیاهو علیه فلسطینی‌ها است، ده‌ها تن از اعضای بزرگترین نهاد نمایندگی یهودیان در بریتانیا از دولت نتانیاهو به علت از سر گرفتن جنگ در غزه به شدت انتقاد کردند.

به گزارش ایسنا، اسکای نیوز عربی گزارش داد، ۳۶ عضو مجلس نمایندگان یهودی بریتانیا در نامه‌ای سرگشاده اعلام کردند نمی‌توانند چشم خود را به روی افزایش جان باختگان و نابود شدن معیشت مردم غزه ببندند.

این نمایندگان یهودیان همچنین خشونت علیه فلسطینی‌ها در کرانه باختری اشغالی را که با حمایت دولت راست افراط نتانیاهو صورت می‌گیرد محکوم کردند و هشدار دادند، این افراط گرایی، دموکراسی اسرائیل را هدف قرار داده است.

این نامه که در روزنامه فایننشال تایمز منتشر شد، نخستین اعلام علنی مخالفت اعضای مجلس یهودیان بریتانیا با جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه است و نشان می‌دهد اختلافات بین جامعه یهودیان بریتانیا درباره نحوه واکنش نشان دادن به سیاست‌های افراطی نتانیاهو افزایش یافته است.

به گزارش میدل ایست نیوز، امضاکنندگان این نامه قبلا مجلس نمایندگان یهودیان بریتانیا را که بیش از ۳۰۰ عضو دارد برای صدور بیانیه‌ در محکومیت از سرگیری جنگ در غزه زیر فشار قرار داده بودند ولی خودداری این مجلس از انتقاد علنی از دولت رژیم صهیونیستی موجب شد این نمایندگان نامه جداگانه‌ای منتشر کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha