• چهارشنبه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۲۱:۱۱
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404012715343
  • خبرنگار : 30192

مدعیان صعود به لیگ برتر در لیگ یک متوقف شدند

مدعیان صعود به لیگ برتر در لیگ یک متوقف شدند

تیم‌های فوتبال فجر سپاسی و آریوی اسلامشهر که مدعیان صعود به لیگ برتر هستند در هفته بیست‌ونهم لیگ یک برابر حریفان خود به تساوی دست پیدا کردند.

به گزارش ایسنا، رقابت‌های هفته بیست‌ونهم لیگ آزادگان امروز (چهارشنبه، ۲۷ فروردین) برگزار شد که در مهم‌ترین بازی‌ها فجر سپاسی برابر نیروی زمینی متوقف شد و آریو اسلامشهر هم برابر نفت و گاز گچساران به تقسیم امتیازات رضایت داد.

فجر سپاسی در پایان این هفته هم‌چنان بر صدر تکیه زده و با ۵۹ امتیاز رتبه اول را در اختیار دارد، آریو اسلامشهر با ۵۳ امتیاز دوم است و سایپا هم با ۵۲ امتیاز در رتبه سوم قرار دارد. 

شهرداری آستارا، نفت مسجد سلیمان و شهر راز شیراز سه تیم انتهای جدول هستند که در آستانه سقوط به لیگ دو قرار دارند. 

نتیجه بازی‌های هفته بیست‌ونهم لیگ یک:

مس سونگون ۲ - ۲ نفت مسجد سلیمان 

شهرداری آستارا صفر - ۲ بعثت کرمانشاه 

فجر سپاسی صفر - صفر نیروی زمینی 

آریو اسلامشهر یک - یک نفت و گاز گچساران 

پیکان ۳ - صفر داماش گیلان 

سایپا یک - صفر شهر راز شیراز 

مس کرمان صفر - یک پارس جنوبی جم 

پالایش نفت بندرعباس صفر - یک شهرداری نوشهر 

صنعت نفت آبادان ۲ - صفر مس شهر بابک 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha