• پنجشنبه / ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۶:۲۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404012815774
  • خبرنگار : 71496

۱۵۰۰ سرباز دیگر در جنوب لبنان مستقر می‌شوند؛ یک شهید در حمله اسرائیل

۱۵۰۰ سرباز دیگر در جنوب لبنان مستقر می‌شوند؛ یک شهید در حمله اسرائیل

در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک دستگاه موتورسیکلت در جنوب لبنان، یک تن به شهادت رسید. دولت لبنان نیز از استقرار ۱۵۰۰ سرباز جدید در مرزهای جنوب این کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، روز پنجشنبه و در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به موتورسیکلتی در شهرک عیترون در جنوب لبنان یک نفر به شهادت رسید.

به گزارش خبرگزاری رسمی لبنان، پهپاد اسرائیلی در این حمله یک موشک هدایت شونده را به جاده «النقعه» در عیترون شلیک کرد.

در ادامه مرکز اورژانس وزارت بهداشت لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که این حمله به شهادت یک نفر منجر شد.

روز چهارشنبه نیز در حمله دیگری از سوی رژیم صهیونیستی به موتورسیکلتی در شهرک «حانین» در جنوب لبنان، یک تن شهید و یک تن دیگر زخمی شدند.

ارتش لبنان در حال گسترش حضور خود در جنوب است

«نواف سلام» نخست وزیر لبنان امروز اعلام کرد که ارتش این کشور در راستای اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت و بازپس‌گیری کنترل مناطق مرزی بعد از عقب‌نشینی اشغالگران، حضور خود در جنوب لبنان را افزایش داد و ۱۵۰۰ سرباز دیگر در طول مرزهای جنوبی مستقر شدند، به این ترتیب تعداد کل نیورهای مستقر در جنوب لبنان به ۶۰۰۰ تن رسید.

به گفته برخی مسوولان نظامی، لبنان قصد دارد تعداد سربازان خود در مرزهای جنوبی را در آینده نزدیک به ۱۰ هزار تن برساند.

نخست‌وزیر لبنان در گفت‌وگو با روزنامه «واشنگتن‌پست» تاکید کرد: ارتش پیشرفت چشمگیری داشته و در حال گسترش حضور خود در جنوب است.

دولت لبنان با اختصاص مبلغ ۱.۳ میلیون دلار جهت استقرار ۱۵۰۰ سرباز جدید در چارچوب تعهد خود به تقویت حضور نظامی‌اش در مرزهای جنوب موافقت کرد.

این  در حالی است که از زمان آغاز اجرای توافق آتش‌بس در ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ میلادی، رژیم صهیونیستی ۱۴۷۳ بار این توافق را نقض کرده و طبق آمارهای رسمی تا امروز دستکم ۱۳۰ شهید و ۳۷۵ زخمی برجای گذاشته است.

همچنین این رژیم برخلاف توافق، از عقب‌نشینی کامل از جنوب لبنان تا تاریخ ۱۸ فوریه امتناع کرد و هنوز پنج نقطه در جنوب لبنان را در اشغال دارد.

رژیم صهیونیستی به توافق پایبند نبوده است

«حسن فضل‌الله» عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان نیز با اشاره به اینکه در نتیجه حملات مستمر رژیم صهیونیستی به لبنان جمعی از مردم این کشور شهید و زخمی می‌شوند، گفت: توافق آتش‌بسی که دولت با آن موافقت کرد، بر تعهداتی از سوی ۲ طرف متکی است اما رژیم صهیونیستی به آن پایبند نبوده است.

فضل‌الله تاکید کرد: زمانی که مقاومت با این توافق موافقت کرد، دولت لبنان تعهدات روشنی داده بود که تضمین‌های بین‌المللی را در این خصوص دریافت کند که منطقه جنوب لیتانی تحت کنترلش باشد و اسرائیل به الزامات توافق پایبند باشد.

این چهره حزب‌الله لبنان ضمن رد مطالب بی‌اساسی که در ۲۴ ساعت گذشته به نقل از منابع نزدیک به حزب‌الله و یا مسوولان آن منتشر شده، تاکید کرد: ما پذیرفتیم که دولت و نهادهای آن و در راس آنها ارتش کنترل کامل را در منطقه جنوب لیتانی داشته باشند و با ارتش در برخی اقدامات برای حفظ امنیت همکاری داریم و تاکید می‌کنیم این دشمن صهیونیستی است که تمامی تعهدات، توافق آتش‌بس و قطعنامه بین‌المللی را نقض می‌کند.

او در پایان تصریح کرد: روابط ما با ارتش خوب است آنها فرزندان این امت هستند اما مشکل همیشگی ما با تصمیم سیاسی است که ارتش را محدود کرده و مانع از ایفای وظیفه آن در قبال ملت و کشور می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha