• شنبه / ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۶:۴۲
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404013016980
  • خبرنگار : 50200

رئیس کل دادگستری مازندران مطرح کرد

حمایت قاطع دستگاه قضایی از سرمایه‌گذاری و تولید در مازندران

حمایت قاطع دستگاه قضایی از سرمایه‌گذاری و تولید در مازندران

ایسنا/مازندران رئیس کل دادگستری مازندران بر حمایت قاطع دستگاه قضایی از سرمایه‌گذاری و تولید در استان تاکید کرد و گفت: باید در راستای تحقق شعار سال، نسبت به رفع موانع تولید اهتمام شود.

عباس پوریانی، شنبه ۳۰ فروردین در دیدار با اعضای هیات رئیسه و هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان، دستگاه قضایی استان را حامی و پشتیبان واحدهای تولیدی و صنعتی عنوان کرد و با استماع و بررسی مشکلات و دغدغه‌های واحدهای تولیدی استان، افزود: دادگستری مازندران با تمام ظرفیت و توان در راستای تحقق شعار سال حمایت خود را اعلام می‌کند.

رئیس کل دادگستری مازندران ادامه داد: با توجه به نگرش‌های بعضاً نادرست برخی مسئولین در گذشته، مازندران با مشکلات متعددی در مسیر رشد و پیشرفت مواجه شده که می‌طلبد با تغییر نگاه‌های پیشین، در راستای توسعه استان اهتمام شود.

پوریانی از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان به عنوان ارکان رشد و توسعه مازندران یاد و تاکید کرد: با توجه به شعار سال، همه دستگاه‌های اجرایی، نهادها و ادارات مکلف به رفع موانع تولید و حمایت از سرمایه‌گذاری هستند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری مازندران، رئیس کل دادگستری استان، تصریح کرد: باید افراد دارای اهلیت برای سرمایه‌گذاری، در استان شناسایی و مورد حمایت قرار گیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha