به گزارش ایسنا، دو دختر در مسابقات انتخابی تیم ملی دوچرخهسواری نوجوانان ایران، توجهات را جلب کردند. این دو دختر از شهرستان بشرویه استان خراسان جنوبی در مسابقات شرکت کردند.
هر دو این رکابزنان حتی کفش و عینک مخصوص دوچرخهسواری هم نداشتند و با کتانی و عینک آفتابی در مسابقات رکاب زدند و در نهایت هفدهم و هجدهم شدند. ریحانه مقیمیان به همراه مادرش در این مسابقات شرکت کرد و مادرش برای روحیه دادن و تنها نگذاشتن دخترش، پشت سر او میدوید تا فرزندش بتواند مسابقه را تمام کند.
آیناز ظفرمند دختر ۱۴ ساله نیز با دوچرخه قرضی و بدون داشتن مربی در مسابقات شرکت کرد. به گفته محسن رحمانی یکی از رکابزنان حرفهای ایران، ظفرمند استعداد خوبی دارد و در این مسابقات خیلی خوب رکاب زد و باید به این رکابزن توجه و رسیدگی شود.
مادر مقیمیان نیز بعداز مسابقه بیان کرد: در خراسان جنوبی رکابزنان دختر و پسر خودشان تمرین میکنند. الان این دو دختر حتی کفش دوچرخهسواری هم نداشتند و در مسابقه شرکت کردند.
مقیمیان نیز گفت: ما در شرایطی تمرین میکنیم که اول تا آخر شهر ما شاید حدود هفت کیلومتر باشد و فقط امکانات میخواهیم.
فیلم این دو رکابزن را مشاهده کنید:
نظرات