به گزارش ایسنا، یک روز پس از استمرار تنشها در کرانه باختری، عصر یکشنبه جوانی فلسطینی در تیراندازی اشغالگران صهیونیست در ورودی شهرک اشغالی «حومش» در جنوب جنین به شهادت رسید.
به گزارش سایت «العربی الجدید»، در این رابطه وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد، «سلیمان فواز مناصره» ۲۴ ساله از ساکنان شهرک قباطیه به ضرب گلوله اشغالگران زخمی شد و در جنایت دیگری که به سابقه سرکوبهای اسرائیل در منطقه افزوده شد، پیکر او توقیف شد.
همچنین نیروهای اشغالگر صهیونیستی در چارچوب یورشهای تقریبا هر روزه به ویژه به شهرک «اذنا» در غرب الخلیل که از یک سال قبل در محاصره قرار دارد، به این شهرک یورش بردند.
به گزارش خبرگزاری رسمی فلسطین (وفا)، اشغالگران به این شهرک یورش برده و با گلوله واقعی تیراندازی کرده و بمبهای صوتی و گاز اشکآور شلیک کردند.
این یورشها همزمان با محدودسازی برنامهریزیشده زندگی روزانه ساکنان و وادار کردن مالکان مغازهها و پاساژها به تعطیل کردن کار ادامه دارند.
در الخلیل نیز شهرکنشینها یورشهای خود را تشدید کرده و مغازهای واقع در خیابان الشلاله در بخش قدیمی این شهر را آتش زدند.
در این رابطه «عماد ابو شمسیه» به خبرگزاری رسمی فلسطین (وفا) گفت: آتشسوزی در پی حمله شهرکنشینها ایجاد شد و نیروهای آتشنشان توانستند آن را مهار کنند.
گردان جنین، زیر مجموعه گردانهای سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد که نیروهایش بامداد امروز دوشنبه نیروهای دشمن صهیونیستی را که به شهرک «سیلة الظهر» یورش برده بودند، با بمبهای انفجاری هدف قرار دادند.
به گزارش مرکز رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی، چهار تن از وزرای برجسته کابینه این رژیم از جمله «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ، «اوریت استروک» وزیر شهرک سازی، «یاریو لوین» وزیر دادگستری و «اسحاق فاسرلوف» وزیر مناطق النقب و الجلیل شامگاه یکشنبه با حضور در مراسم افتتاح محله جدیدی در شهرک اشغالی «هار براخا» در کرانه باختری، الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی و کنترل بر آن و گسترش شهرکسازیها را خواستار شدند.
انتهای پیام
نظرات