• دوشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404020100331
  • خبرنگار : 71516

نبیه بری: تجاوزات اخیر اسرائیل نقض حاکمیت لبنان است

نبیه بری: تجاوزات اخیر اسرائیل نقض حاکمیت لبنان است

رئیس پارلمان لبنان تأکید کرد تجاوزات روزهای اخیر رژیم صهیونیستی، نقض حاکمیت لبنان و قطعنامه‌های مشروعیت بین‌المللی است.

به گزارش ایسنا، «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان در یک تماس تلفنی با فرمانده ارتش درباره تحولات میدانی در جنوب و ادامه تجاوزات و نقض بندهای قطعنامه‌های ۱۷۰۱ شورای امنیت توسط رژیم صهیونیستی صحبت کرد.

طبق گزارش النشره، نبیه بری تاکید کرد: اقدامات اسرائیل در روز گذشته و طی هفته‌های گذشته تلاشی آشکار برای مختل کردن تعهد جدی لبنان در اجرای شرایط آتش‌بس است، در حالی که اسرائیل همچنان به نقض حاکمیت لبنان و قوانین بین‌المللی ادامه می‌دهد.

طی روزهای اخیر رژیم صهیونیستی همچنان به نقض حاکمیت لبنان ادامه داده و حملاتی را انجام داد که چندین شهید و مجروح بر جای گذاشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha