• دوشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404020100475
  • خبرنگار : 71610

اکثریت صهیونیست‌ها از توافق با حماس حمایت می‌کنند

اکثریت صهیونیست‌ها از توافق با حماس حمایت می‌کنند

نتایج یک نظرسنجی جدید در سرزمین‌های اشغالی نشان می‌دهد که اکثریت ساکنان آن خواهان دستیابی به توافق با جنبش حماس برای بازگرداندن اسرا و پایان دادن به جنگ هستند.

به گزارش ایسنا، بر اساس نتایج نظرسنجی منتشرشده توسط سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی، بیش از نیمی از جمعیت سرزمین‌های اشغالی از انجام توافق با جنبش مقاومت اسلامی حماس به‌منظور بازگرداندن زندانیان صهیونیست در غزه و پایان دادن به جنگ حمایت می‌کنند.

طبق این نظرسنجی، ۵۹ درصد از پاسخ‌دهندگان موافق هستند که برای آزادی زندانیان صهیونیست در نوار غزه، توافقی با حماس صورت بگیرد که به جنگ نیز پایان دهد.

این نتایج در حالی منتشر شده است که طی هفته‌های اخیر اعتراضات گسترده‌ای در مناطق مختلف سرزمین‌های اشغالی شکل گرفته است؛ اعتراضاتی که خانواده‌های زندانیان در خط مقدم آن قرار دارند و خواستار اقدام فوری کابینه برای بازگرداندن نزدیکان خود هستند.

هم‌زمان، حرکت‌هایی اعتراضی در قالب امضای طومارهای جمعی در حال گسترش است که از کابینه رژیم صهیونیستی می‌خواهند برای بازگرداندن زندانیان صهیونیست در غزه حتی به توقف جنگ تن دهد. تاکنون بیش از ۱۴۰ هزار نفر، از جمله نظامیان فعلی و سابق، ۵۰ طومار علیه ادامه جنگ امضا کرده‌اند.

در واکنش به این اقدام، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امضاکنندگان را تهدید به اخراج و برخورد انضباطی کرده و این اقدامات را مصداق «شورش» و «خیانت در زمان جنگ» دانسته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha