• سه‌شنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۸:۲۶
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404020200865
  • خبرنگار : 50455

طی فروردین سال جاری؛

۴ هزار قمی موفق به اهدای خون شدند

۴ هزار قمی موفق به اهدای خون شدند

ایسنا/قم معاون فنی اداره کل انتقال خون استان قم از اهدای خون ۴ هزار نفر از اهداکنندگان در فروردین سال جاری خبر داد.

دکتر علیرضا کبیری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در فروردین ماه امسال قریب به ۴ هزار و ۷۵۷ نفر به مراکز اهدای خون مراجعه کردند که از این تعداد حدود ۴ هزار نفر موفق به اهدای خون شدند.

وی با بیان اینکه تنها ۱۰۰ نفر از مراجعه کنندگان به مراکز اهدای خون خانم بودند، اظهار کرد: با توجه به اینکه تحقیقات نشان داده زنان خون سالم‌تری دارند و از طرفی مصرف خون در مراکز درمانی به ویژه در حوزه زنان و زایمان و اعمال جراحی در بیماران خانم بیشتر است انتظار می رود در سال جاری تعداد اهداکنندگان خانم افزایش پیدا کند.

معاون فنی اداره کل انتقال خون استان قم، یادآور شد: گروه خونی O+ با ۳۵ درصد فراوان‌ترین گروه خونی اهدایی بوده و در رده‌های بعدی گروه‌های خونی +A با ۲۵ درصد، B+ با ۲۲ درصد و AB+ با ۷ درصد به لحاظ فراوانی اهدای خون هستند؛ همچنین حدود ۱۰ درصد از گروه‌های خونی اهدایی منفی بودند.

کبیری گفت: در فروردین امسال حدود هزار و ۶۰۰ واحد خون به مراکز درمانی ارسال شدند که نقش بسزایی را در نجات جان بیماران نیازمند به خون ایفا کردند؛ این میزان نسبت به فروردین سال گذشته حدود ۳ درصد افزایش یافته است.

وی در پایان بیان کرد: اهداکنندگان می‌توانند به مراکز دوگانه اهدای خون استان واقع در میدان روح‌الله و بلوار ۱۵ خرداد از ساعت ۷ تا ۱۳ مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha