• سه‌شنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404020201442
  • خبرنگار : 71610

بیست‌وچهارمین حضور نتانیاهو در دادگاه برای پاسخ به اتهامات فساد

بیست‌وچهارمین حضور نتانیاهو در دادگاه برای پاسخ به اتهامات فساد

منابع رسانه‌ای امروز (سه‌شنبه) از برگزاری بیست و چهارمین جلسه محاکمه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به اتهام فساد در پرونده‌های مختلف خبر دادند.

به گزارش ایسنا، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای بیست‌وچهارمین بار در چارچوب رسیدگی به اتهامات فساد مالی، در دادگاه مرکزی تل‌آویو حاضر شد.

طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، این جلسه در ادامه رسیدگی به پرونده‌های موسوم به ۱۰۰۰، ۲۰۰۰ و ۴۰۰۰ برگزار شد؛ پرونده‌هایی که شامل اتهامات دریافت رشوه، سوءاستفاده از قدرت و فساد سازمان‌یافته است.

در همین راستا، روزنامه «یدیعوت آحارونوت» نوشت که قاضیان دادگاه با درخواست وکیل نتانیاهو برای برگزاری چهار جلسه دیگر موافقت کرده‌اند.

طبق این گزارش، این چهار جلسه آخرین مرحله از ارائه شهادت در این پرونده‌ها محسوب می‌شود. این جلسات در روزهای ۲۸ و ۲۹ آوریل (هشتم و نهم اردیبهشت) و همچنین ۶ و هفت مه (۱۶ و ۱۷ اردیبهشت) برگزار خواهد شد و پس از آن، مرحله بازجویی متقابل آغاز می‌شود.

پرونده موسوم به ۱۰۰۰، به دریافت هدایای گران‌بها توسط نتانیاهو و اعضای خانواده‌اش از برخی سرمایه‌داران در ازای ارائه تسهیلات اختصاصی مربوط می‌شود. در پرونده ۲۰۰۰، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی متهم است که برای دریافت پوشش خبری مثبت با ناشر روزنامه یدیعوت آحارونوت وارد معامله شده است. در مهم‌ترین و سنگین‌ترین پرونده یعنی ۴۰۰۰، او به اعطای امتیازاتی به مالک وب‌سایت خبری واللا که همزمان در شرکت مخابراتی «بزک» نیز نفوذ داشته، در ازای پوشش خبری مثبت، متهم شده است.

دادستانی رژیم صهیونیستی در اواخر سال ۲۰۱۹ به طور رسمی کیفرخواست علیه نتانیاهو صادر کرد، اما او همواره این اتهامات را رد کرده و آن‌ها را تلاشی سیاسی برای کنار زدنش از قدرت عنوان کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha