• سه‌شنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۰:۵۷
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404020201604
  • خبرنگار : 71935

معاون وزیر خارجه اسرائیل: ما به‌دنبال تصرف دیگر کشورها نیستیم!

معاون وزیر خارجه اسرائیل: ما به‌دنبال تصرف دیگر کشورها نیستیم!

معاون وزیر امور خارجه رژیم اشغالگر قدس ادعا کرد: «اسرائیل تهدیدی علیه دیگر کشورها نیست و ما به‌دنبال تصرف دیگر کشورها نیستیم».

به گزارش ایسنا، «شارن هاسکل» معاون وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی عصر سه‌شنبه در یک نشست خبری در پاسخ به این سوال که آیا «در صورت توقف غنی سازی اورانیوم توسط ایران، اسرائیل نیز برنامه هسته‌ای مخفی خود را شفاف سازی خواهد کرد یا خیر» خشمگین شد.

او ضمن طفره رفتن از پاسخ دادن به این سوال، به اظهاراتی ضدایرانی روی آورد.

هاسکل ادعا کرد: «ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند. این مسئله یک تهدید علیه اسرائیل و سراسر جهان محسوب می‌شود. اسرائیل تهدیدی علیه دیگر کشورها نیست. ما به‌دنبال تصرف دیگر کشورها نیستیم. اما ایران به‌دنبال سراسر خاورمیانه است. ایران یک تهدید است.»

او مدعی شد: «ایران از طریق حزب‌الله، لبنان را نابود کرده است. ایران از این طریق ساختار اجتماعی و اقتصاد لبنان را نابود کرده است.»

ادعای هاسکل در حالی است که ایران بارها اعلام کرده است حزب‌الله و سایر اعضای محور مقاومت، نیروهای نیابتی یا تحت دستور ایران نبوده و اساساً ایران نیروی نیابتی در منطقه غرب آسیا ندارد.

معاون وزیر خارجه رژیم اشغالگر قدس در ادامه نشست خبری خود، ادعا کرد: «مشابه لبنان، ایران همین اقدام را در عراق، یمن و سوریه انجام داد. ایران، یمن را نابود کرد و در همین لحظه، ایران به‌دنبال انجام اقدامات مشابه در اردن است.»

هاسکل در حالی ایران را متهم به نابودسازی یمن کرده است، که این کشور، حدود هشت ساله آماج حملات عربستان سعودی بود.

او در ادامه مدعی شد: «ایران درحال انجام اقدامات مشابه در آفریقا است. حزب‌الله بزرگترین کنترل کننده مواد مخدر و سلاح در آمریکای مرکزی است. جنگ ترامپ علیه کارتل، جنگ علیه مواد مخدر و اسلحه‌های غیرقانونی نیست بلکه جنگ علیه ایران در آمریکای مرکزی است. ایران یک تهدید علیه جهان است و اسرائیل در جبهه مقدم این جنگ قرار دارد.»

هاسکل ادعا کرد: «اسرائیل در خط مقدم بدترین دشمن جهان قرار دارد. من سوال شما را متوجه نمی‌شوم.»

خبرنگاران در واکنش به اظهارات او علیه ایران گفتند: «سوال ما درباره ایران نبود، بلکه درباره اسرائیل بود!»

هاسکل در پاسخ ادعا کرد: «اسرائیل تهدیدی علیه دیگران نیست. مثال بزنید. اسرائیل هرگز بدون دلیل یا اقدامی تحریک‌آمیز به کشوری همسایه حمله نکرده است. بلکه همیشه در دفاع از خودمان این اقدام را انجام دادیم. ما هیچ جاه طلبی نداریم.»

معاون وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در ادامه گفت: «جاه طلبی ترک‌ها پس چه؟ تحولات سوریه را دنبال نمی‌کنید؟ اسرائیل کلید تثبیت خاورمیانه است. ایران دلیل بی‌ثباتی خاورمیانه است.»

اشاره او به «تحولات» سوریه درحالی است که از زمان سقوط «بشار اسد» بخش‌هایی از این کشور توسط رژیم صهیونیستی اشغال شده است.

این اظهارات هاسکل با واکنش خبرنگاران روبرو شد.

معاون وزیر خارجه رژیم اشغالگر قدس در دفاع از ادعاهای خود افزود: «ایران با تجهیز تروریست‌ها درحال ایجاد بی‌ثباتی در منطقه است. مردم یمن، لبنان و ایران خواستار غذا، آزادی و اقتصادی رو به رشد هستند. ایران بزرگترین دشمن جهان است. پس، نابودی تسلیحات ایران فقط به نفع اسرائیل نیست، به نفع سراسر جهان است.»

«مکس بلومنتال» یکی از خبرنگاران حاضر در این نشست، در واکنش به اظهارات او در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «همه اظهارات او، یک عملیات روانی بود. هر کدام از اظهارات او، از سخنان قبلی او عجیب‌تر و کذب‌تر بودند.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۲-۰۲ ۲۱:۱۲

این بچّه ی خام تازه بدوران رسیده را مانندعروسک خیمه شب بازی ویا مانندطوطی یادش دادندچی بگوید؛ لذا پاسخ سئوالات رادرست نمیدهد

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۰۲ ۲۲:۴۸

شما بیجا میکنید کشور فلسطین را صاحب شدید ، از بیت‌المقدس گورتون را گم کنید برید ، برید همان‌جایی که شما کثافت ها را آوردن ، توی خاک سرزمین فلسطین ، از خاک سوریه اشتون را ببرید بیرون ، از لبنان ، هم گورتون را گم کنید ، کثافت ها

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۰۳ ۰۰:۵۸

اگه راست میگید فلسطین رو رها کنید غاصب های کودک کش

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۰۳ ۰۱:۱۸

بسمه تعالی.رژیم خبیث صهیونی یک رژیم اشغالگر و نامشروع است.اصلا شما چه اصالتی در این منطقه دارید که بخواهید راجع به مردمان این منطقه حرف بزنید.صاحب این سرزمینی که پدران تروریست و غاصب شما به زور تصاحب کردید.

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۰۳ ۰۵:۵۷

هدفشان ازخاورمیانه جدیدچیست؟بایدشفاف سازی کنند

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۰۳ ۰۹:۰۸

اسراییل ناخلف و شرور است و در اصل مجوز هیچ جایگاه بین المللی ندارد ، صهیونیست دشمن اول و آخر بشریت است و ایران پوزه اش را به خاک مالیده ، و تنها ایران است که دست جنایت کار او را شناخت و برای متوقف کردن آن پیش قدم شد ، آنها ادعای نیل تا فرات دارند

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۰۳ ۱۱:۲۳

بر دورغگو لعنت.

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۰۳ ۱۲:۴۲

کثیف‌ترین از اسرائیل واسرائیل خودش،است آدمهای حقه باز

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۰۳ ۱۵:۴۹

ناخناش نشکنه؟؟؟ آخه کشور که بی اصل و نصب باشه معاون وزیرش هم یه بچه جوجه میشه

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۰۳ ۲۲:۴۷

دقیقاً احسنتم

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۰۳ ۲۱:۲۷

واقعا اینا ظاهرا دیگه باختن هیچی دیگه ندارن حالا ببینید کی به کی میگه روت سیاه وای که کشوری رو اشغال کردن کلی زنو بچه بیگناه مردو زن کشتن دنیا رو در غم و ماتم کردن غزه رو به موشک بستن چی میگه اصلا شما نمیتونید حتی نظر بدید

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۰۳ ۲۳:۲۷

هرکس بخواهد از شرف و دینش دفاع کند که نیروی نیابتی ایران نیست .در کشورهای مسلمان افراد زیادی وجود دارند که جهاد علیه صهیونیستها و آمریکا رو جهاد فی سبیل الله می‌دانند و به آن عمل میکنند و این ربطی به ایران ندارد البته ایران همه آنها رو حمایت می‌کند