• چهارشنبه / ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۱:۱۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404020302421
  • خبرنگار : 71660

شرط کرملین برای توقف فوری جنگ اوکراین

شرط کرملین برای توقف فوری جنگ اوکراین

سخنگوی کرملین گفت اگر نیروهای اوکراینی از چهار منطقه تحت کنترل روسیه خارج شوند، عملیات نظامی در اوکراین فورا به پایان خواهد رسید.

به گزارش ایسنا، روسیه از اوکراین خواسته است که کنترل کامل چهار منطقه شرقی و جنوبی را واگذار کند، مناطقی که نیروهای روسیه تنها بخشی از آن‌ها را در اختیار دارند. این شامل واگذاری شهر خرسون، که نیروهای اوکراینی در نوامبر ۲۰۲۲ بازپس گرفته‌اند، و همچنین شهر زاپوریژیا می‌شود، پیشنهادهایی که اوکراین گفته نمی‌پذیرد.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین شامگاه چهارشنبه در مصاحبه با نشریه فرانسوی «لو پوئن» گفت: «اگر اوکراین از چهار منطقه تحت کنترل روسیه خارج شود، بله که بحران اوکراین فورا به پایان خواهد رسید.»

سخنگوی کرملین همچنین در قسمت دیگری از این مصاحبه بیان کرد که در حال حاضر اقدامات لازم برای دیدار میان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در حال بررسی است.

پسکوف همچنین افزود: «ترامپ ضرب‌الاجلی برای برقراری آتش‌بس در اوکراین تعیین نکرده است و روسیه نیز تعیین ضرب‌الاجل را مناسب نمی‌داند.»

وی تاکید کرد: «پوتین و ترامپ پوچ بودن امتناع از گفت‌وگو را درک می‌کنند و با آمادگی خود برای حل مسائل پیچیده در گفت‌وگوها متحد هستند. اول از همه، هر یک از آنها از منافع کشور خود محافظت می‌کنند و در عین حال با این واقعیت متحد هستند و خودداری از گفت‌وگوها را اقدامی پوچ می‌دانند.»

سخنگوی کرملین در ادامه این مصاحبه با اشاره به مسئله توافق آتش‌بس اوکراین عنوان کرد: «پارامترهای آتش‌بس احتمالی از جمله موضوع ارسال تسلیحات اروپایی به کی‌یف باید پیش از موافقت با آتش‌بس روشن و شفاف شود.»

دیمیتری پسکوف در رابطه با گزارش رسانه‌ها مبنی بر خواسته آمریکا درباره کنترل خط لوله کلیدی اوکراین که حامل گاز روسیه به اروپاست، گفت: «غول انرژی روسیه، گازپروم آماده است با آمریکا در مورد قرارداد تامین گاز با مالک جدید شبکه گازی که روسیه را به اروپا متصل می‌کند، گفت‌وگو کند.»

او در این خصوص افزود: «اگر مالک جدید آماده امضای قرارداد با گازپروم است، چرا که نه؟ این یک موضوع کاملا تجاری است که ما هرگز آن را سیاسی نکرده‌ایم. گازپروم قطعا در مورد آن بحث و رایزنی خواهد کرد.»

دیمیتری پسکوف در جریان مصاحبه با نشریه فرانسوی مذکور با بیان اینکه اوکراین باید کشوری خنثی باشد، گفت: «امنیت برخی کشورها نباید به بهای امنیت برخی دیگر محقق شود. اگر می‌خواهید امنیت اوکراین را تضمین کنید و آن را به ناتو بکشانید، امنیت روسیه را نقض می‌کنید. به همین دلیل است که یک وضعیت بی‌طرف و خنثی برای اوکراین لازم است.»

او همچنین درباره مسئله استعفای زلنسکی بیان کرد: «استعفای ولودیمیر زلنسکی جزو خواسته‌های روسیه برای حل‌وفصل مناقشه اوکراین نیست اما هر سندی که او امضا کند، می‌تواند به دلیل مشروعیتش به چالش کشیده شود. همچنین مشخص است که زلنسکی کنترل تمام واحدهای نظامی خود را ندارد و برخی از گردان های ملی‌گرا از او اطاعت نمی‌کنند که این خود یک مشکل بزرگ است.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha