• شنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۴۲
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404020603771
  • خبرنگار : 71038

بقائی: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در فضایی جدی ادامه دارد

بقائی: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در فضایی جدی ادامه دارد

سخنگوی وزارت خارجه ایران اعلام کرد که مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در فضایی جدی ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز شنبه و همزمان با سومین دور مذاکرات تهران-واشنگتن در مسقط، در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا در فضایی جدی ادامه دارد و طرفین مواضع و دیدگاه‌های خود راجع به هر ۲ حوزه خاتمه مؤثر تحریم‌ها و اعتمادسازی راجع به ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران/صیانت از حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای را از طریق طرف عمانی تبادل می‌کنند.

بقائی، پیش از این نیز در گفت‌وگو با خبرنگاران درخصوص برگزاری دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط، توضیحاتی ارائه کرد و با بیان اینکه دور سوم مذاکرات با آمریکا، در سالن‌های مجزا در مسقط در حال انجام است، تاکید کرد که تهران در مواضع خود درباره ضرورت خاتمه تحریم‌ها و آمادگی برای اعتمادسازی درباره ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای خود ثابت‌قدم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha