• یکشنبه / ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۱:۵۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404020704950
  • خبرنگار : 71457

دعوت رسمی عراق از الجولانی برای نشست سران عرب در بغداد

دعوت رسمی عراق از الجولانی برای نشست سران عرب در بغداد

در حالی که گروه‌ها و شخصیت‌های عراقی مخالفت خود را با حضور ابومحمد الجولانی در کشورشان جهت مشارکت در نشست سران عرب ابراز کرده بودند، یک وزیر عراقی امروز دعوتنامه رسمی را به الجولانی برای شرکت در این نشست تقدیم کرد.

به گزارش ایسنا، احمد فکاک البدرانی، وزیر فرهنگ و گردشگری و آثار باستانی عراق امروز (یکشنبه) دعوتنامه رسمی را به ابو محمد الجولانی (احمد الشرع)، رئیس دولت موقت سوریه برای حضور در نشست سران عرب در بغداد در هفدهم ماه آتی تحویل داد.

البدرانی در مصاحبه با خبرگزاری عراقی واع گفت: بنا به دستور عبدالطیف جمال رشید، رئیس جمهور عراق ما دعوتنامه‌ای را به احمد الشرع (الجولانی) برای حضور در نشست سران عرب در ۱۷ ماه آتی در بغداد تحویل دادیم. 

وی عنوان داشت که نشست سران عرب به بررسی چالش‌های پیش‌روی امت عربی خواهد پرداخت. 

البدرانی گفت که در حاشیه سفرش به دمشق با وزیر فرهنگ سوریه دیدار کرد و دو طرف درخصوص تقویت همکاری فرهنگی دو کشور گفتگو کردند.

پیشتر ائتلاف الفتح عراق تصریح کرد: «احمد الشرع» معروف به «ابومحمد الجولانی» سرکرده هئیت تحریرالشام که خود را رئیس موقت سوریه خوانده است، یک شخصیت تروریستی معروف است و پس از عضویت در تشکیلات تروریستی القاعده و اعلام بیعت با این تشکیلات، تاریخش به خون عراقی‌ها آغشته است.

ائتلاف الفتح اعلام کرد دعوت الجولانی به بغداد، به‌ویژه در میان خانواده‌های شهدا، موجی از خشم مردمی را برانگیخته است.

این ائتلاف اعلام کرد در صورت اجازه داشتن الجولانی برای حضور در بغداد، فراخوان‌های فزاینده‌ای برای برگزاری تظاهرات و فعالیت‌های اعتراضی وجود دارد.

پیش از این «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق اعلام کرد که از «ابو محمد الجولانی» برای شرکت در اجلاس سران اتحادیه عرب در بغداد دعوت کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha