• دوشنبه / ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۷:۵۸
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404020805010
  • خبرنگار : 71402

ترامپ: توافق با ایران خیلی زود حاصل می‌شود

ترامپ: توافق با ایران خیلی زود حاصل می‌شود

رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر ابراز اطمینان کرد که ایالات متحده و ایران به توافق خواهند رسید.

به گزارش ایسنا، ایران و آمریکا تاکنون سه دور مذاکرات غیرمستقیم در مسقط و رم با میانجیگری عمان برگزار کرده‌اند. هر دو طرف نسبت به ادامه گفت‌وگوها ابراز تمایل کرده‌اند و این مذاکرات را مثبت ارزیابی می‌کنند. این گفت‌وگوها با هدف دستیابی به توافقی در خصوص برنامه هسته‌ای ایران انجام شده است.

در همین رابطه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در جدیدتری سخنانش به موضوع گفت‌وگوها با تهران اشاره کرد و گفت تقریباً کاملاً اطمینان دارد که دولتش خواهد توانست بر سر برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران به توافق برسد.

او که این سخنان را در گفت‌وگو با خبرنگاران در محل تجمع خبری کاخ سفید در فرودگاه موریستاون (ایالت نیوجرسی) بیان می‌کرد، افزود: «در رابطه با وضعیت ایران، فکر می‌کنم که عملکردمان بسیار خوب است.»

ترامپ با بیان اینکه «فکر می‌کنم بتوانیم به یک توافق دست پیدا کنیم، این اتفاق خواهد افتاد و من تقریباً مطمئنم که این اتفاق می‌افتد»، به لفاظی‌ها و تهدیدات پیشین خودش اشاره کرد و گفت: «خب، به چیزی دست خواهیم یافت و نیازی به شروع بمباران همه چیز نخواهیم داشت.»

پیشتر هم یک مقام ارشد آمریکایی به رسانه‌های غربی گفت: «سومین دور مذاکرات با ایران، مثبت و سازنده بود. در مذاکرات امروز پیشرفت بسیاری در دستیابی به توافق حاصل شد.»

آکسیوس در ادامه به نقل از این مقام آمریکایی نوشت: «این دور اخیر از مذاکرات مستقیم و غیرمستقیم بیش از چهار ساعت به طول انجامید. هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد، اما پیشرفت بیشتری در دستیابی به توافق حاصل شد.»

این مقام آمریکایی در ادامه گفت: «ما توافق کردیم که به زودی دوباره در اروپا دیدار کنیم و از شرکای عمانی خود برای تسهیل این مذاکرات تشکر می‌کنیم.»

پیش از این پایگاه خبری آکسیوس نیز با اشاره به تصمیم طرفین برای ادامه دادن گفت‌وگوهای غیرمستقیم خود نوشت: «این واقعیت که طرفین برای دیدار مجدد توافق کردند، نشانه‌ای از پیشرفت بیشتر در مذاکرات است.»

«بدر البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان روز شنبه و در پایان سومین دور از مذاکرات غیرمستقیم جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا در مسقط، اعلام کرد که دور بعدی این مذاکرات، روز شنبه سوم مه (۱۳ اردیبهشت) ادامه می‌یابد.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران نیز در گفت‌وگوی خود با رسانه‌ها اعلام کرد: «اینکه هر دو طرف با جدیت وارد مذاکرات شدند، کاملا مشهود بود و این، فضایی را ایجاد می‌کند که امیدوار باشیم که می‌شود پیشرفت کرد. امیدواری ما به‌شدت محتاطانه است و مسائلی هست که باید در مورد آن تفاهمات کلی به‌دست آید و بعد درباره جزئیات مذاکره شود.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۰۹:۳۰

درسته که آمریکا به رهبری ترامپ قابل پیش بینی نیست ولی اینبار فرق داره. چونکه آمریکا ازنظر امنیتی و اقتصادی درحال افول است از طرفی ایران قدرتمند فقط از اقتصادی مشکل دارد ولی آمریکا ازهر طریق درحال سقوط است

avatar
امروز ۱۳:۵۴

الهی آمین که توافق بشه