• چهارشنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404021007063
  • خبرنگار : 71489

بیگلری: زیبنده نیست که کارگران و معلمان در امرار معاش خود مشکل داشته باشند

بیگلری: زیبنده نیست که کارگران و معلمان در امرار معاش خود مشکل داشته باشند

یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه زیبنده هیچ دولت و مجلسی نیست که معلمان که وارثان انبیا(ص) هستند و کارگران که سربازان خط مقدم تولید و توسعه هستند برای امرار معاش خود مشکل داشته باشند، عنوان کرد: باید یک بار برای همیشه چاره اساسی برای کارگران و معلمان بیندیشیم و به ویژه مشکل مسکن این اقشار را حل کنیم.

به گزارش ایسنا، محسن بیگلری نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی در جلسه روز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ صحن مجلس در تذکری به محلس و دولت با تبریک به مناسبت فرا رسیدن روز کارگر و معلم گفت: تبریک گفتن خشک و خالی ما دردی از معلمان و کارگران دوا نمی‌کند چرا که معلمان و کارگران در نهایت سختی زندگی می‌کنند و اکثر آنها مستاجر هستند.

وی تاکید کرد: باید یک بار برای همیشه چاره اساسی برای کارگران و معلمان بیندیشیم و به ویژه مشکل مسکن این اقشار را حل کنیم چراکه زیبنده هیچ دولت و مجلسی نیست که معلمان که وارثان انبیا(ص) هستند و کارگران که سربازان خط مقدم تولید و توسعه هستند برای امرار معاش خود مشکل داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha