• چهارشنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۳:۰۷
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404021007581
  • خبرنگار : 71038

بقائی: نام خلیج فارس نماد تعامل و تبادل فرهنگی است

بقائی: نام خلیج فارس نماد تعامل و تبادل فرهنگی است

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران، گفت: نام خلیج فارس نماد تعامل و تبادل فرهنگی است.

به گزارش ایسنا، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه، روز یکشنبه ۱۰ اردیبهشت همزمان با روز ملی خلیج فارس، با حضور در کتابخانه و موزه ملی ملک از اسناد و نقشه‌های تاریخی خلیج‌فارس دیدن کرد.

بقائی ضمن قدردانی از مدیر و کارشناسان موزه ملک به‌خاطر گردآوری و نمایش این اسناد ارزشمند، خلیج فارس را بخشی جدایی‌ناپذیر از حافظه تاریخی و میراث فرهنگی - تمدنی ملت ایران خواند و خاطرنشان کرد که نام خلیج فارس از دوران باستان تا به امروز در متون فارسی، عربی و لاتین همواره به‌روشنی ثبت شده است.

وی با اشاره به اهمیت تاریخی و تمدنی خلیج فارس برای ایران، منطقه و جهان، آن را نماد تعامل و بالندگی تمدنی و تبادل فرهنگی و دوستی بین ملت‌های منطقه دانست و افزود: امنیت پایدار و درون‌زا در این پهنه آبی و مناطق پیرامونی آن از مسیر گفت‌وگو، احترام متقابل و حرکت در مسیر شناخت و تحقق منافع مشترک حاصل می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha