پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۲:۳۳
منبع: نمایندگی زنجان
انهدام باند جاعلان فیش مسکن ملی

 فرمانده انتظامی ابهر خبرداد

انهدام باند جاعلان فیش مسکن ملی

زنجان (ایسنا) -  فرمانده انتظامی شهرستان ابهر از دستگیری باند ۴ نفره کلاهبرداری در این شهرستان خبر داد و گفت: اعضای این باند با شگرد پیش فروش حواله مسکن ملی اقدام به کلاهبرداری ۱۶۰ میلیارد ریالی از شهروندان کرده بودند. ‎

سرهنگ کارآگاه هادی نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: به دنبال طرح شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر کلاهبرداری چند نفر به بهانه پیش فروش  حواله مسکن ملی با قیمت‌های پایین‌تر از بازار، مبالغ زیادی در قبال این فیش‌ها که جعلی بودن آنها بعدا محرز شد پرداخت شده بود.
 
وی افزود: در این رابطه کارآگاهان دایره مبارزه با جعل و کلاهبرداری برای احقاق حق این افراد که همگی فریب خورده و حجم زیادی از دارایی خود را از دست داده بودند با تلاش و پیگیری‌های شبانه‌روزی و انجام کارهای پلیسی موفق شدند هویت متهم را در یکی از استان‌های همجوار شناسایی و با هماهنگی قضایی، طی عملیاتی متهم اصلی به همراه  ۳ نفر دیگر از همدستان را دستگیر کنند.
 
نوروزی تصریح کرد: اعضای این باند با فروش جعلی فیش مسکن ملی به ۱۰ نفر، اقدام به کلاهبرداری به مبلغ بیش از ۱۶۰ میلیارد ریال از شهروندان ابهری و سایر هموطنان در دیگر استان‌ها کرده بودند که متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.
 
فرمانده انتظامی شهرستان ابهر از شهروندان درخواست کرد از اعتماد نابجا به افراد پرهیز کرده و برای هر گونه خرید، تنظیم قرارداد و پرداخت وجه با دقت و بررسی‌های لازم، هوشیاری و بعد مشورت با افراد آگاه عمل کنند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها