• پنجشنبه / ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404021107786
  • خبرنگار : 50649

اطلس سرمایه‌گذاری فارس رونمایی شد

اطلس سرمایه‌گذاری فارس رونمایی شد

ایسنا/فارس طی مراسمی در حاشیه نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵ با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور از اطلس سرمایه‌گذاری فارس رونمایی شد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس امروز، ۱۱ اردیبهشت در حاشیه نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵ با بیان اینکه سه طرح در حوزه اقتصادی ـ گردشگری از استان فارس در این نمایشگاه رونمایی شد، گفت: یکی از این طرح‌ها اطلس سرمایه‌گذاری فارس بود که با حضور رئیس کمیسیون کشاورزی و معاون اقتصادی وزیر از کتابچه و طرح این اطلس رونمایی شد.

مهدی پارسایی تصریح کرد: یکی دیگر از این طرح‌ها، بخش طراحی شهری فاز یک بزرگترین پروژه گردشگری سلامت، با نام «پروژه شهر سلامت» شیراز بود که رونمایی شد.

وی تصریح کرد: پروژه شهر سلامت شیراز تنها پروژه شهر سلامت کشور در منطقه ویژه اقتصادی‌ است که با رویکرد گردشگری سلامت در شیراز در دست اجراست.

پارسایی با بیان اینکه این پروژه به عنوان الگو برای سایر استان‌ها در نظر گرفته خواهد شد، اضافه کرد: سایت این پروژه یک هزار هکتار است و در حال حاضر زیرساخت‌های شهری در فاز یک پروژه ۴۰ درصد پیشرفت داشته و در نمایشگاه تهران ۲۰۲۵، رایزنی‌هایی برای حضور سرمایه‌گذاران در این پروژه انجام شده است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس، همچنین ارائه طرح «زنجیره ارزش افزوده عسل» در شهر فیروزآباد  استان فارس را دیگر طرحی عنوان کرد که در نمایشگاه تهران ۲۰۲۵ معرفی‌ شده است.

فارس قطب کشاورزی کشور می‌شود

معاون اقتصادی وزیر کشور نیز در حاشیه بازدید از غرفه استان فارس در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵ گفت: استان فارس پتانسیل تبدیل شدن به قطب کشاورزی کشور و ایجاد ارتباطات مؤثری با بازارهای مصرف منطقه‌ای و بین‌المللی را دارد .

مهدی دوستی با بیان اینکه ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های استان فارس به عنوان موتور حرکت تمدنی ایران شناخته می‌شوند، افزود: این استان دارای منابع انسانی و ثروت‌های خدادادی فراوانی است که آن را به یکی از استان‌های ویژه کشور تبدیل کرده است.

معاون اقتصادی وزیر کشور تصریح کرد: علاوه بر این، فارس به دلیل نزدیکی به خلیج فارس و دسترسی به آب‌های خلیج فارس ، فرصت‌های بی‌نظیری در زمینه دسترسی بازارهای بین‌المللی کشاورزی دارد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، معاون اقتصادی وزیر کشور با حضور در غرفه استان فارس در نمایشگاه ۲۰۲۵ تهران از اطلس سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی استان فارس، طراحی شهری و فرصت‌های سرمایه‌گذاری فاز اول شهر بین‌المللی سلامت شیراز و زنجیره ارزش عسل توسط شرکت تعاونی زنبورداران شهد فیروزآباد» رونمایی کرد.

انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha