• جمعه / ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۰:۱۹
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404021208099
  • خبرنگار : 50616

ساکت الهامی از سرمربیگری نساجی استعفا داد

ساکت الهامی از سرمربیگری نساجی استعفا داد

ساکت الهامی سرمربی تیم فوتبال نساجی پس از تساوی خانگی تیمش مقابل هوادارتهران از سمت خود استعفا داد.

به گزارش ایسنا، این برای دومین‌بار در این فصل است که ساکت الهامی از سمت خود به عنوان سرمربی تیم نساجی استعفا می دهد.
نساجی مازندران لیگ امسال را با ساکت الهامی شروع کرد و در نیمه فصل این سرمربی از سمت خود استعفا داد.
هنوز مدیران باشگاه نساجی مازندران که در برخی رسانه ها انتشاریافته، به صورت رسمی نسبت به استعفای ساکت الهامی واکنشی نشان نداده‌اند.
بسیاری از هواداران خشمگین تیم نساجی مازندران هم پنجشنبه شب و پس از کسب تساوی تیمشان در بازی خانگی برابر تیم انتهای جدولی هوادار تهران مقابل اتوبوس بازیکنان و کادر فنی این تیم تجمع و به شدت از عملکرد ضعیف آنان دراین فصل گلایه وانتقاد کردند.
نساجی پنجشنبه شب در هفته بیست و هشتم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور در ورزشگاه شهیدوطنی قائمشهر که فقط خانم ها اجازه حضور در ورزشگاه داشتند برابر تیم هوادار تهران با تساوی بدون گل متوقف شد.
این تساوی در حالی برای دو تیم ثبت شد که هوادار با این تساوی به لیگ دسته یک سقوط کرد و شانس تیم نساجی نیز برای بقا در لیگ برتر با توجه به دو بازی باقی مانده تا پایان لیگ برتر با تیم های تراکتور و ذوب آهن به حداقل رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha