• شنبه / ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۳
  • دسته‌بندی: انرژی هسته‎‌ای
  • کد خبر: 1404021308642
  • خبرنگار : 71049

مدیرعامل شرکت پارس‌ایزوتوپ:

توان پاسخ‌گویی به نیازهای پزشکی هسته‌ای با راه‌اندازی «تترا» افزایش می‌یابد

توان پاسخ‌گویی به نیازهای پزشکی هسته‌ای با راه‌اندازی «تترا» افزایش می‌یابد

مدیرعامل شرکت پارس‌ ایزوتوپ گفت که در آینده نزدیک خط اول تولید مرکز تولید و توسعه رادیوداروهای ایران (تترا) راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش ایسنا، «محمد رضا داورپناه»، مدیرعامل پارس‌ایزوتوپ، در مراسم اختتامیه بیست‌وپنجمین کنگره پزشکی هسته‌ای ایران، ضمن بزرگداشت مقام معلم و تبریک به تمامی اساتید حوزه پزشکی هسته‌ای کشور سه عامل اصلی پیشرفت در صنعت پزشکی هسته‌ای را «منابع انسانی متخصص، زیرساخت‌های مناسب و تجهیزات پیشرفته» دانست و گفت، از ملزومات اساسی توسعه صنعت هسته‌ای کشور توجه به این سه عامل است.

وی افزود: شرکت پارس‌ایزوتوپ در مسیر تولید رادیوداروهای جدید گام‌های مؤثری برداشته است. مثل افزایش سبد محصولات F-۱۸ برای مباحث تشخیصی و حرکت به سمت پپتیدهای جدید مثل FAP در درمان.

مدیرعامل پارس‌ایزوتوپ اظهار کرد: گسترش تولید رادیوداروهای نوین از اولویت‌های اصلی شرکت پارس ایزوتوپ است.

داورپناه با اشاره به مرکز تولید و توسعه رادیوداروهای ایران موسوم به تترا تأکید کرد: تترا در حال حاضر یکی از مراکز شناخته‌شده جهانی است که با تکمیل مراحل، در آینده نزدیک خط اول تولید آن راه‌اندازی خواهد شد و توان پاسخ‌گویی به نیازهای پزشکی هسته‌ای کشور را به شکل چشمگیری افزایش می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha