• یکشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404021409444
  • خبرنگار : 71496

بازداشت ۲۹۰ فلسطینی ساکن کرانه باختری در ماه آوریل

بازداشت ۲۹۰ فلسطینی ساکن کرانه باختری در ماه آوریل

رسانه‌های رژیم صهیونیستی به نقل از ارتش این رژیم اعلام کردند که ۲۹۰ فلسطینی در ماه آوریل در کرانه باختری بازداشت شدند.

به گزارش ایسنا، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از سخنگوی ارتش این رژیم اعلام کرد: در ماه آوریل سال جاری در کرانه باختری میلادی ۲۹۰ فلسطینی بازداشت و ۶۰ قبضه سلاح و صدها هزار شِکِل ضبط و مصادره شد.

به گزارش سایت شبکه خبری المیادین، نهادهای ویژه امور اسرا پیشتر از افزایش شدید بازداشت فلسطینی‌ها در کرانه باختری اشغالی خبر داده بودند.

به گزارش این نهادها، تنها در ماه مارس سال جاری میلادی نزدیک به ۸۰۰ فلسطینی از جمله زنان و کودکان دستگیر شدند.

طبق بیانیه منتشر شده از سوی این نهادها، تعداد بازداشت‌ها در کرانه باختری در ماه مارس به حدود ۱۶ هزار و ۴۰۰ تن شامل ۵۱۰ زن و ۱۳۰۰ کودک رسید.

دفتر اطلاع‌رسانی اسرای فلسطینی نیز جمعه در بیانیه‌ای ضمن هشدار نسبت به تشدید نقض حقوق اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر صهیونیستی، اتفاقات جاری در این زندان‌ها را سیاست قتل خاموش چهره‌های ملی جنبش اسرا توصیف کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha