• دوشنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404021510735
  • خبرنگار : 71516

مخالفت کابینه اشغالگر با تشکیل کمیته رسمی تحقیقات ۷ اکتبر

مخالفت کابینه اشغالگر با تشکیل کمیته رسمی تحقیقات ۷ اکتبر

کابینه رژیم صهیونیستی تصمیم گرفت کمیته رسمی برای تحقیقات در مورد وقایع هفتم اکتبر ۲۰۲۳ را تشکیل ندهد.

به گزارش ایسنا، کابینه رژیم صهیونیستی در جلسه هفتگی امروز دوشنبه تصمیم گرفت کمیته رسمی برای تحقیق در مورد شکست‌های هفتم اکتبر ۲۰۲۳ را تشکیل ندهد و این تصمیم پس از تصمیم دیشب کابینه سیاسی-امنیتی برای گسترش جنگ علیه غزه گرفته شده است.

این در حالی است که گالی بهاراو-میارا، مشاور قضایی کابینه، نامه‌ای به کابینه ارسال کرده و در آن از آنها خواسته است که «در مورد تحقیقات راجع به وقایع هفتم اکتبر تصمیمی بگیرند چراکه خودداری از تصمیم‌گیری در مورد تشکیل یک کمیته تحقیقات رسمی، مخرب است و تحقیقات در مورد حقیقت را تضعیف می‌کند.»

طبق گزارش هاآرتص، کابینه تصمیم گرفت با کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) برای تهیه پیش‌نویس لایحه‌ای جهت تشکیل یک کمیته تحقیقاتی «ویژه» اما نه رسمی همکاری کند و ظرف ۹۰ روز دیوان عالی را از این موضوع مطلع سازد. دیوان عالی پس از ثبت دادخواست‌هایی در این زمینه، از دولت خواسته بود تا در مورد امتناع خود از تشکیل کمیته تحقیق رسمی توضیح دهد.

کابینه در تصمیم خود اظهار داشت که کمیته ویژه تحقیقات، نماینده افکار عمومی متنوع خواهد بود و از اعتماد اکثریت مردم برخوردار خواهد بود.

«دیوید امسالم» وزیر صهیونیست از دادگاه انتقاد کرد و گفت: «دیوان عالی بخشی از این پرونده است. اسحاق آمیت، رئیس دیوان عالی این سمت را سرقت کرده و می‌خواهد یک کمیته تحقیقات رسمی علیه دولت تشکیل دهد.»

«آمیحای شکلی» دیگر وزیر صهیونیست گفت: «ما باید تحقیقات را به عقب و قبل از ۷ اکتبر ببریم. ما به مشاور قضایی هیچ اعتمادی نداریم.»

«یوآو کیش» وزیر دادگستری رژیم صهیونیستی هم گفت: «مشاور قضایی اگر انگیزه سیاسی نداشت، محاکمه نخست‌وزیر را متوقف می‌کرد.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha