• سه‌شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۰:۳۸
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404021611798
  • خبرنگار : 71933

الحوثی: پشتیبانی از غزه ادامه دارد

الحوثی: پشتیبانی از غزه ادامه دارد

عضو شورای عالی سیاسی انصار الله یمن تاکید کرد که پشتیبانی یمن از نوار غزه ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، «محمد علی الحوثی»، عضو شورای عالی سیاسی انصار الله یمن روز سه شنبه گفت: پشتیبانی از غزه ادامه دارد و پاسخ در راه است.

وی با اشاره به اینکه «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی باید آماده استعفا شود، گفت: جنایت‌های نتانیاهو تروریسم شکست خورده است.

الحوثی تصریح کرد: تروریسم آمریکا و اسرائیل، ملت یمن را نخواهد ترساند.

عضو شورای عالی سیاسی انصار الله یمن بیان کرد: آنچه ادامه‌اش را در فلسطین نپذیرفتیم، در یمن نیز نخواهیم پذیرفت، به خواست خدا، ظلم دامن گیر ظالم خواهد شد.

این در حالی است که پیش از این «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا ادعا کرده بود که انصار الله گفته حملات به کشتی ها را متوقف خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha