• چهارشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۴
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404021712406
  • خبرنگار : 50673

مدیرکل پزشکی قانونی هرمزگان:

شناسایی هویت ۲ جان‌باخته دیگر انفجار بندر شهید رجایی با DNA

شناسایی هویت ۲ جان‌باخته دیگر انفجار بندر شهید رجایی با DNA

ایسنا/هرمزگان مدیرکل پزشکی قانونی هرمزگان گفت: پیکر دو تن دیگر از جان‌باختگان حادثه انفجار بندر شهید رجایی با آزمایش DNA شناسایی شد.

سید جواد میرهادی امروز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت با اعلام این خبر اظهار کرد: با شناسایی این تعداد، شمار پیکرهای شناسایی شده به ۴۸ تن رسید. پیکر این جانباختگان به خانواده‌های آن‌ها تحویل داده شد.

وی بیان کرد: برای احراز هویت بقیه پیکرهای تحویل شده به پزشکی قانونی، از پیکرها و بستگان درجه یک آن‌ها نمونه‌ DNA گرفته شده که پس از مشخص شدن داده‌های ژنتیکی و تطبیق نمونه پیکرها با نمونه‌های بستگان، نتیجه به استحضار هموطنان خواهد رسید.

وی بیان کرد: پیش از این نیز پیکر ۴۶ تن شناسایی شده بود.

میرهادی اظهار کرد: پیکر ۹ تن از مفقودان این حادثه تاکنون شناسایی نشده است.

به گزارش ایسنا به نقل از مدیرکل پزشکی قانونی هرمزگان؛ اسامی جان‌باختگان شناسایی شده اخیر  «غلامرضا نورمحمدی» و «ثمیر عباسی چالانچی» است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha