• پنجشنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۰:۴۴
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404021813272
  • خبرنگار : 71621

آمریکا ساقط شدن جنگنده هندی توسط پاکستان را تایید کرد

آمریکا ساقط شدن جنگنده هندی توسط پاکستان را تایید کرد

یک مقام ارشد آمریکایی به شبکه سی‌ان‌ان گفت که مطابق با ارزیابی ایالات متحده، پاکستان دست‌کم یک جنگنده هندی را در جریان تنش‌های اخیر نظامی میان دو کشور سرنگون کرده است.

به گزارش ایسنا، این مقام آمریکایی که به جدیدترین مسائل اطلاعاتی دسترسی دارد، اظهار داشت که گرچه هنوز واشنگتن هنوز نمی‌داند که پاکستان از چه سلاحی استفاده کرده اما شواهد موجود نشان می‌دهد که نیروهای پاکستانی مسئول سرنگونی این هواپیما بوده‌اند.

هند هنوز به‌طور رسمی به این ادعا واکنش نشان نداده است.

یک مقام ارشد اطلاعاتی فرانسه نیز روز گذشته به ‌سی‌ان‌ان گفته بود که یکی از جنگنده‌های «رافال» نیروی هوایی هند هدف قرار گرفته و این نخستین مورد از دست رفتن این جنگنده پیشرفته در نبرد بوده است. گفته می‌شود دولت فرانسه در حال بررسی این موضوع است که آیا جنگنده‌های رافال بیشتری نیز توسط پدافند پاکستان ساقط شده‌اند یا خیر.

رافال که توسط «شرکت هوانوردی داسو» تولید می‌شود، یکی از پیشرفته‌ترین جنگنده‌های چندمنظوره جهان به‌شمار می‌رود. از دست رفتن آن در نبرد - آن هم توسط یک رقیب منطقه‌ای - تحول قابل توجهی در رویارویی نظامی فزاینده در جنوب آسیا محسوب می‌شود.

این درگیری هوایی پس از یک‌سری درگیری‌های مرزی و ورود پهپادها به مناطق حساس صورت گرفته و نشان‌دهنده افزایش تنش‌ها میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha