به گزارش ایسنا، آرسنال فردا (یکشنبه - ۲۱ اردیبهشت) باید در لیگ برتر به مصاف لیورپول برود. از آنجا که لیورپول در این فصل قهرمان لیگ برتر شده است، توپچیها باید برای تبریک به حریف صف بکشند. میکل آرتتا در نشست خبری پیش از بازی با لیورپول اعتراف کرد که تیمش در این فصل «پسرفت» کرده است چون اکنون بیش از ۲۰ امتیاز از فصل گذشته کمتر به دست آوردند.
در حالی که سه هفته تا پایان لیگ این فصل باقی مانده است، آرسنال با ۶۷ امتیاز در جایگاه دوم قرار دارد و هنوز نتوانسته است سهمیه لیگ قهرمانان فصل آینده را قطعی کند. فصل گذشته آرسنال با ۸۹ امتیاز و دو فصل قبل با ۸۴ امتیاز به کارش پایان داد.
آرتتا چه گفت؟
در لیگ برتر یک قدم به عقب برداشتیم. از امتیازاتی که کسب کردهایم مشخص است به خوبی فصل گذشته عمل نکردیم. بله، البته در لیگ قهرمانان اروپا بهتر از فصل گذشته عمل کردیم اما نه به آن شکلی که میخواستیم، چون هدفمان قهرمانی بود. اتفاقاتی در طول فصل رخ داد که باعث شد نتوانیم مثل فصل قبل در امتیازگیری موفق عمل کنیم و باید این اتفاقات بررسی شوند. نبردن جامها آزارم میدهد چون من عاشق قهرمانیام و از شکست متنفرم. فصل هنوز تمام نشده است و ما هنوز سه بازی دیگر داریم. ما به رسیدن به هدفمان بسیار نزدیک هستیم. من ناامیدی و انتقاد را درک میکنم. همه اینها بخشی از کارم است. در نهایت فقط یک قهرمان وجود دارد و بقیه قرار نیست قهرمان شوند.
او درباره عملکرد ضعیف تیمش معتقد است که مصدومیتها و محرومیت بازیکنان تأثیر زیادی داشت. ترکیب توپچیها اغلب ناقص بود و مداوم تغییر میکرد و از همین رو حفظ عملکرد قوی را برای تیم دشوار کرد. آرسنال پس از حذفش به دست پاریسنژرمن در لیگ قهرمانان اروپا برای پنجمین سال متوالی جام مهمی را کسب نخواهد کرد. آرتتا اذعان کرد مردانش پس از حذفشدن از لیگ قهرمانان اروپا بسیار ناامید بودند و حتی برخی از بازیکنان در رختکن گریه کردند اما آنها اکنون آماده رویارویی با لیورپولاند.
آرسنال در هر دو بازی رفت و برگشت برابر پاریسنژرمن در نیمهنهایی لیگ قهرمانان اروپا شکست خورد تا از صعود به فینال بازماند.
انتهای پیام
نظرات