محمدرضا غفاریان در این رابطه اظهار کرد: نیاز به تولید نشاء صنعتی به دلیل کاهش هزینههای جاری تولید، عرضه زودتر محصول به بازار، افزایش راندمان آبیاری و کوددهی، کاهش هزینههای تولید، صرفه جویی در زمان، یکنواختی و تراکم مناسب بوته در واحد سطح مزرعه، هر ساله در حال افزایش است.
وی با بیان این که فرآیند تخصصی تولید نشاء به امکانات ویژهای نیاز دارد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۲۰ واحد تولید نشاء در شهرستان یزد فعالیت دارند که سالانه بین ۱۷۰ تا ۲۲۰ میلیون نشاء تولید میکنند.
این مسئول اضافه کرد: نشاءهای تولیدی علاوه بر تامین نیاز داخلی استان، به سایر استانهای همجوار نیز صادر میشود.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی یزد، غفاریان بیشترین نشاءهای تولیدی شهرستان را شامل خیار، گوجه فرنگی، بادمجان، فلفل، انواع ملونها و سایر موارد مورد نیاز و بر اساس سفارش متقاضیان ذکر کرد.
انتهای پیام
نظرات