• یکشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۰
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404022114967
  • خبرنگار : 71576

مصدومیت «کری» کار دست جنگجوها داد/ امیدهای بوستون زنده شد

مصدومیت «کری» کار دست جنگجوها داد/ امیدهای بوستون زنده شد

مرحله نیمه‌نهایی کنفرانس‌های شرق و غرب لیگ NBA با برگزاری دو دیدار پیگیری شد.

به گزارش ایسنا، در ادامه رقابت‌های مرحله نیمه‌نهایی کنفرانس‌های شرق و غرب لیگ بسکتبال NBA، صبح امروز (یکشنبه - ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تیم‌های مینه‌سوتا تیمبرولوز و بوستون سلتیکس برابر حریفانشان به پیروزی دست یافتند.

در نخستین بازی تیم بوستون سلتیکس به عنوان مدافع عنوان قهرمانی پس از دو باخت متوالی مقابل نیویورک نیکس در بازی سوم با نتیجه ۱۱۵ - ۹۳ به پیروزی رسید تا امیدهایش در این سری را زنده نگه دارد. در حال حاضر این سری دو بر یک به سود تیم نیویورکی است.

در دیگر بازی امروز نیز تیم گلدن‌استیت وریرز که به دلیل مصدومیت استفن کری، فوق ستاره‌اش را در اختیار ندارد، با نتیجه ۹۷ - ۱۰۲ مقابل مینه‌سوتا تیمبرولوز شکست خورد و سری را دو بر یک عقب افتاد.

آنتونی ادواردز، فوق ستاره جوان تیم مینه‌سوتا، با کسب ۳۶ امتیاز، چهار ریباند و چهار پاس منجر به گل، عملکرد فوق‌العاده‌ای برابر وریرز داشت و بهترین بازیکن زمین شد. او از نظر عملکرد، بهترین بازیکن در مجموع دو بازی بود.

نکته قابل توجه شکست وریرز در نبود استفن کری است. فوق ستاره وریرز در بازی قبل از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شد و اکنون غیبتش برای جنگجوها گران تمام شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha