• یکشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۹
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد مطلب: 1404022115000

رییس سازمان آتش‌نشانی:

تریلی حامل زغال در کمربندی بهشت محمدی سنندج آتش گرفت

تریلی حامل زغال در کمربندی بهشت محمدی سنندج آتش گرفت

ایسنا/کردستان رییس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سنندج گفت: ساعتی قبل یک دستگاه خودرو تریلی حامل زغال در کمربندی بهشت محمدی به دلیل بارگیری غیرایمن و غیر استاندار دچار حریق شد.

آزاد طهماسبی امروز یکشنبه(۲۱ اردیبهشت) به رسانه های استان اعلام کرد که ساعتی قبل یک دستگاه خودرو تریلی حامل زغال در کمربندی بهشت محمدی به دلیل بارگیری غیرایمن و غیر استاندار دچار حریق شد که خوشبختانه با حضور به موقع آتش‌نشانان نسبت به اطفاء حریق اقدام شد و خوشبختانه به خودرو آسیبی وارد نشده است.

رییس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سنندج افزود: این تریلی از شمال کشور بارگیری و عازم کشور عراق بود که در سنندج راننده متوجه خودسوزی بار شده و سریعا به آتش‌نشانی اطلاع داده شد.

وی تصریح کرد: خوشبختانه با حضور به موقع آتش‌نشانان این حریق در کوتاه‌ترین زمان اطفاء شد و در این حادثه به کسی آسیبی وارد نشده است.

انتهای پیام