• دوشنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404022215613
  • خبرنگار : 71516

انزوای هوایی روزافزون رژیم صهیونیستی

انزوای هوایی روزافزون رژیم صهیونیستی

روزنامه گلوبز گزارشی را درباره انزوای هوایی روزافزون رژیم صهیونیستی منتشر کرد.

به گزارش ایسنا، روزنامه عبری اقتصادی گلوبز نوشت: فرودگاه‌ها با کاهش شدید ترافیک هوایی مواجه هستند، به طوری که بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ پرواز در روزهای اخیر لغو شده، ۲۴ درصد از پروازهای بین‌المللی کاهش یافته و میانگین تعداد مسافران روزانه به ۵۰ هزار نفر رسیده است، در حالی که این رقم قبل از حمله اخیر ۶۰ هزار نفر بود.

این گزارش نشان می‌دهد که اکثریت قریب به اتفاق فعالیت‌های هوایی اکنون تحت کنترل سه شرکت محلی وابسته به اشغالگران است و اکثر خطوط هوایی خارجی عملا غایب هستند و تصمیم گرفته‌اند پروازهای خود را برای دوره‌هایی از جمله تا ژوئن آینده، به حالت تعلیق درآورند.

این روزنامه نوشت: حمله اخیر به فرودگاه بن گوریون صرفا یک تحول میدانی نبود، بلکه یک حمله استراتژیک بود که پیام روشنی ارسال کرد مبنی بر اینکه آسمان اسرائیل دیگر امن نیست. هدف قرار دادن فرودگاه بین‌المللی، یک قطب حیاتی و شاخص ثبات، برای متزلزل کردن اعتماد خطوط هوایی جهانی کافی بود و آنها را وادار به عقب‌نشینی تدریجی کرد.

این روزنامه تأکید کرد که بحران بزرگ هواپیمایی هنوز آغاز نشده است و در صورت عدم تضمین‌های امنیتی یا سیاسی واقعی، روزهای آینده می‌تواند شاهد فروپاشی بیشتری باشد.

این روزنامه توضیح داد که مقامات رژیم اشغالگر در تلاشند تا بازگشت پروازهای اروپایی را به عنوان نشانه‌ای از بهبود شرایط جلوه دهند اما تصویر کلی، تصویری کاملا متفاوت را نشان می‌دهد: انزوای هوایی خفقان‌آور، اقتصاد گردشگری آسیب‌دیده و جامعه بین‌المللی که در حال بازنگری در رابطه خود با رژیمی است که توانایی تأمین حتی اساسی‌ترین الزامات امنیتی را برای شهروندان و توریست‌ها از دست داده است.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که اوضاع در فرودگاه‌های اراضی اشغالی با توجه به حملات مداوم یمن، به طور فزاینده‌ای پیچیده می‌شود. حمله اخیر به فرودگاه بن گوریون، سوالات جدی در مورد توانایی خطوط هوایی خارجی برای ادامه پروازهای خود به و از تل آویو ایجاد کرده است.

این کانال گزارش داد که پیام‌های موشکی ارسالی از یمن به «زبان هواپیمایی» تنظیم شده و عمدا خطاب به خطوط هوایی خارجی بوده است که به ایجاد فضای وحشت در بخش هوایی سرزمین‌های اشغالی کمک کرده است.

این کانال افزود: تصمیم ویز ایر برای لغو پروازهایش به معنای از دست دادن حداقل ۱۰ پرواز روزانه و لغو هزاران بلیط در هر هفته است که ضربه اقتصادی مستقیمی به فرودگاه‌ها و بخش گردشگری وارد می‌کند.

این کانال اعلام کرد: تلاش‌ها برای متقاعد کردن شرکت‌های هواپیمایی بزرگ برای بازگشت به تل‌آویو به یک اولویت فوری سیاسی و اقتصادی تبدیل شده است، چرا که نگرانی‌هایی وجود دارد که تعلیق پروازها می‌تواند منجر به از دست رفتن کل فصل سفرهای تابستانی شود.

این کانال این بحران را به عنوان یک «رویداد سیاسی-اقتصادی درجه یک» توصیف کرد که نه تنها در صنعت هواپیمایی، بلکه در تمام بخش‌های حیاتی، پیامدهای گسترده‌ای را به دنبال دارد.

این روزنامه گزارش داد که بزرگترین نگرانی شهرک‌نشینان این روزها افزایش شدید قیمت‌ها است که فراتر از بخش هواپیمایی گسترش یافته و طیف وسیعی از زندگی روزمره را در بر گرفته است، آن هم در زمانی که به نظر می‌رسد رژیم اشغالگر قادر به آرام کردن بازارها یا اطمینان دادن به مردم نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha