• شنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۰
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404022719231
  • خبرنگار : 71460

حراج طلای المپیک برای کمک مالی به خانواده

حراج طلای المپیک برای کمک مالی به خانواده

قهرمان دوومیدانی المپیک پاریس مدال طلایش را به حراج گذاشت.

به گزارش ایسنا، یوجین اومالا، ورزشکار ۲۴ساله رشته دوومیدانی، مدال طلای المپیکش را برای کمک به خانواده‌ به فروش گذاشت که این اقدام موجی از انتقادها را در پی داشت.

این دونده اوگاندایی‌تبار که در المپیک پاریس برای هلند رقابت کرد و مدال طلا گرفت، عضو تیم مختلط دوی ۴ در ۴۰۰ متر امدادی بود که مدال طلای المپیک پاریس را از آن خود کرد. یوجین اومالا در اینستاگرام اعلام کرد که این کار را برای جمع‌آوری کمک مالی برای موسسه خیریه والدینش، «امید کودکان» انجام می‌دهد.

قیمت این مدال از سوی ورزشکار ۲۳ هزار دلار تعیین شده است و این حراج تا پایان امروز شنبه ۲۷ اردیبهشت ادامه خواهد داشت، بنابراین ممکن است قیمت نهایی بالاتر باشد.

این ورزشکار اوگاندایی-هلندی گفت: این مبلغ همچنین برای حمایت از خانواده‌ام هزینه خواهد شد. خانواده من فداکاری زیادی کردند و اکنون من باید جواب این محبت را دهم.

یوجین و برادر دوقلویش، جیمی، در زوترمیر هلند متولد شدند اما در هفت‌سالگی به اوگاندا نقل مکان کردند. آنها در گذشته نماینده کشورشان در مسابقات دوومیدانی بودند اما سال گذشته تصمیم گرفتند با پرچم هلند در مسابقات شرکت کنند. هر دو در حال حاضر در دانشگاه ایالتی کانزاس در آمریکا مشغول تحصیل هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha