• شنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404022719409
  • خبرنگار : 71496

حماس سران اجلاس بغداد را به متوقف کردن نسل‌کشی در غزه فراخواند

حماس سران اجلاس بغداد را به متوقف کردن نسل‌کشی در غزه فراخواند

جنبش حماس از شرکت‌کنندگان در اجلاس بغداد و جهان آزاد خواست نسل‌کشی در غزه را متوقف کرده و تحریم‌های فوری را علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی اعمال کنند.

به گزارش ایسنا، جنبش حماس امروز شنبه در واکنش به اجلاس سران کشورهای عربی در بغداد با صدور بیانیه‌ای از سران این کشورها و جهان آزاد خواست نسل‌کشی در غزه را متوقف کرده و تحریم‌های فوری را علیه رژیم اشغالگر فاشیست اعمال کنند.

حماس در ادامه بیانیه خود تاکید کرد: آنچه اکنون در غزه اتفاق می‌افتد، یک جنایت نسل‌کشی تمار عیار است که در مقابل دیدگان جهان انجام می‌شود که درمانده ایستاده است.

به گزارش تلویزیون «العربی»، حماس اعلام کرد: به طور مشخص شمال غزه در معرض نسل‌کشی برنامه‌ریزی‌شده‌ای در کنار تشدید حملات هوایی و توپخانه‌ای قرار دارد و این شرایط صدها خانواده را به کوچ اجباری وادار کرده است.

این جنبش در ادامه از سران کشورهای عربی در اجلاس بغداد خواست مسؤولیت‌های تاریخی خود را برعهده گرفته و اقدامات عملی را برای متوقف کردن جنگ و لغوو محاصره در پیش بگیرد.

همچنین حماس از ملت‌های جهان و قدرت‌های آزاده جهان خواست کمپین جهانی همبستگی  را برای افشای جنایات رژیم اشغالگر و سیاست نسل‌کشی و گرسنگی‌ دادن تقویت کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha