• یکشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۶:۵۶
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404022820342
  • منبع : شورای عالی امنیت ملی

گفت‌وگوی تلفنی دبیر شورای عالی امنیت ملی و مشاور امنیت ملی نخست‌وزیر هند

گفت‌وگوی تلفنی دبیر شورای عالی امنیت ملی و مشاور امنیت ملی نخست‌وزیر هند

در تماس «آجیت دوال» مشاور امنیت ملی نخست‌وزیر هند با نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید شد: ایران نقش سازنده ای در منطقه دارد و همکاری‌های دو کشور خصوصا در بخش‌های اقتصادی افزایش خواهد یافت.

به گزارش ایسنا، در این تماس طرف هندی از مساعدت‌های جمهوری اسلامی ایران تشکر کرد و گفت: افزایش همکاری‌ها در حوزه‌های سیاسی، امنیتی و اقتصادی از جمله توسعه بندر چابهار و کریدور شمال به جنوب مورد اهتمام دولت هند است.

«آجیت دوال» گفت: اعتقاد داریم تعمیق روابط دو کشور ایران و هند به سود منافع ملتها و امنیت منطقه است.

«علی‌اکبر احمدیان» هم در این گفت‌وگوی تلفنی تاکید کرد: ایران و هند به عنوان دو کشور بزرگ و دارای تمدن کهن، زمینه های خوبی برای همکاری سیاسی و اقتصادی دارند و باید به سرعت طرح های مهم خصوصا توسعه بندر چابهار را اجرا کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان تاکید کرد: همکاریهای دو کشور به سود منافع و امنیت منطقه است و این همکاریها با قوت ادامه خواهد یافت.

در این گفتگوی تلفنی آخرین تحولات منطقه و روابط دو کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha