• سه‌شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۶:۳۰
  • دسته‌بندی: ورزش بانوان
  • کد خبر: 1404022921087
  • خبرنگار : 71613

سرمربی سابق تیم ملی فوتسال زنان:

تیم ملی فوتسال زنان ۷ سال برنامه خاصی نداشت/ با سهمیه جهانی زنده ماندیم

تیم ملی فوتسال زنان ۷ سال برنامه خاصی نداشت/ با سهمیه جهانی زنده ماندیم

شهناز یاری در مورد عملکرد تیم ملی فوتسال زنان در جام ملت‌های آسیا گفت: در بازی آخر مقابل چین بچه‌ها از جان مایه گذاشتند و تلاش کردند فوتسال زنان ایران را زنده نگه دارند.

به گزارش ایسنا، تیم ملی فوتسال زنان ایران در سومین دوره جام ملت‌های آسیا موفق به دفاع از عنوان قهرمانی خود در دو دوره قبل نشد و در دیدار رده‌بندی با پیروزی برابر چین، سوم شد. با این نتیجه تیم ملی سهمیه اولین دوره جام جهانی فوتسال زنان را که آذر ماه برگزار می‌شود، ‌به دست آورد.

شهناز یاری در مورد عملکرد تیم ملی در این دوره از رقابت‌ها، به ایسنا گفت: قبل از هر چیز باید به بچه‌ها بابت برد بازی آخر تبریک گفت. خوشحالیم که در بدترین شرایط که قهرمانی را از دست دادیم، ‌ سهمیه جهانی گرفتیم. اگر آن بازی را هم می‌باختیم، فوتسال زنان ایران به قهقرا می‌رفت. در این تورنمنت، دو هدف اصلی تکرار قهرمانی و صعود به جام جهانی داشتیم. قهرمانی را از دست دادیم، اما دومین هدف را به‌ سختی حفظ کردیم.

او ادامه می‌دهد: در بازی آخر مقابل چین بچه‌ها از جان مایه گذاشتند و تمام تلاش‌شان را کردند. نشان دادند اگر تیم انگیزه لازم را داشته باشد، می‌تواند هر غیرممکنی را ممکن کند. تلاش کردند و فوتسال زنان ایران را زنده نگه داشتند.

تیم ملی فوتسال زنان ۷ سال برنامه خاصی نداشت/ با سهمیه جهانی زنده ماندیم

یاری با بیان اینکه نباید همه‌چیز را گردن اشتباهات فنی، ترکیب‌ها و تاکتیک‌ها انداخت، تاکید کرد: می‌بینم گاهی هم به بازیکنان بد تاخته‌اند که بی‌انصافی است چون شاید یکی، دو نفر از بازیکنان در فرم ایده‌آل خودشان نبودند، اما کادر فنی با علم به این موضوع انتخاب‌هایشان را انجام دادند و این بازیکنان را همراه خودشان بردند.

او ادامه داد: ۹۰ درصد این  تیم، بد نیست و فقط به تغییر حدود ۱۰ درصدی نیاز داریم. آن ۱۰ درصد هم باید از بازیکنان پا به سن گذاشته باشد، نه جوان‌ها. الان وقتی برای ساختن یک تیم تازه نداریم و باید تمام تلاش‌مان را به کار بگیریم که حضور خوبی در جام جهانی داشته باشیم.

این مربی فوتسال افزود: احساس می‌کنم تیم با تکیه بر قهرمانی‌های قبلی وارد مسابقات شد در حالی که رقبای ما با آمادگی کامل و برنامه‌ریزی دقیق به میدان آمدند و مزد آن را هم گرفتند.

یاری در واکنش به این سوال که انتقادات زیادی به کادر فنی می‌شود و حرف از تغییر سرمربی است، ‌گفت: نظری خاصی در این مورد ندارم.

تیم ملی فوتسال زنان ۷ سال برنامه خاصی نداشت/ با سهمیه جهانی زنده ماندیم

سرمربی سابق تیم ملی فوتسال زنان بر لزوم شروع فوری اردوها برای آماده‌سازی جام جهانی تاکید کرد و گفت: اصلا زمان نداریم. بچه‌ها برگردند باید ریکاوری کنند و اردوها سریع شروع شود. یک روز هم نباید از دست برود. هیچ تیمی بی‌برنامه نمی‌آید. ۱۶ تیم در جام جهانی هستند و هر کدام با هدف وارد می شوند.

او ادامه داد: پتانسیل فوتسال ما بالاست و بازیکنان خوبی داریم به شرطی که به درستی به کار گفته شوند، استراتژی و تاکتیک درستی داشته باشیم و در کنار تمرینات در بازی های موثر بین المللی شرکت کنیم. اگر فقط حضور در جام کافا باشد نتیجه‌اش همینی بود که دیدیم. به تورنمنت‌های موثر در حد نام ایران نیاز داریم تا بازیکنان جوان‌مان تجربه و پختگی به‌دست بیاورند.

سرمربی سابق تیم ملی افزود: این تیم ۷ سال به دلیل کرونا و خیلی مسائل دیگر هیچ برنامه خاصی نداشت، در حالی که تیم‌های دیگر مشغول آماده سازی بودند. الان باید دست به دست هم بدهیم که یک حضور آبرومند داشته باشیم. صرف حضور نیست بلکه باید بجنگیم تا جزو تیم‌های برتر باشیم. کار سختی است اما این بازیکنان پتانسیل دارند و اگر درست به کار گرفته شوند و درست برنامه‌ریزی کنیم، دور از دسترس نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۲-۳۰ ۱۴:۲۴

این چه توجیه مسخره ای است که مردان وزنان ایران بعد شکستها بهانه می کنند؟؟

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۳۰ ۱۵:۱۵

اینقد کافا رو نکوبید مسابقات فوتسال در دنیا کمه. همین کافا هم غنیمته. هی یعده میان میگن کافا فلان و بهمان. مسابقات کافا تمرین گلزنیه چیزی که ما بشدت ضعف داریم و شرکت توش واجبه

avatar
دیروز ۱۳:۳۷

ژاپن باتیمهای تراز اول دنیا بازی میکرد برای آمادگی،وتیم ایران اگه کافا(تیم های درپیتی)بود،خودش آماده میکرد،وبعدنتیجه اش میشه همین،وقتی مسئولان باورندارن وخرج نمیکنمد،دیگه نیازنیست،تیم بکوبند،شما امکانات فراهم کن،بعدبیا سرشون دادبزن!!!