آئین تکریم و معارفه فرمانده سپاه امام صادق علیهالسلام استان بوشهر روزسهشنبه ۳۰ اردیبهشت در حسینیه عاشقان ثارالله بوشهر برگزار شد.
در این آئین ضمن معرفی سردار حمید خرمدل به عنوان فرمانده جدید سپاه امام صادق علیهالسلام استان بوشهر از خدمات سردار علی رزمجو در این مسئویت تقدیر و تشکر شد.
سردار خرمدل پیش از این فرماندهی سپاه استان کهگیلویه و بویر احمد را بر عهده داشت.
دلیل محبوبیت سپاه خدمت صادقانه به ملت و در جهت منافع ملی است
استاندار بوشهر در این مراسم با تجلیل از نقش بیبدیل سپاه پاسداران در حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی، گفت: دلیل محبوبیت سپاه و اینکه این نهاد در قلب مردم قرار دارد؛ خدمت صادقانه به ملت و در جهت منافع ملی است.
ارسلان زارع با اشاره به تاریخچه انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی با شعارهای فطری و مردمی در شرایطی به پیروزی رسید که رژیم پهلوی فضای استبدادی حاکم کرده و دستنشانده بیگانگان بود.
وی افزود: پیروزی انقلاب زنگ خطری برای استعمارگران بود و سپاه به فرمان امام راحل(ره) به عنوان نهادی انقلابی و حافظ ارزشهای اسلامی تشکیل شد.
استاندار بوشهر با برشمردن خدمات سپاه پاسداران تصریح کرد: از دفاع مقدس تا امروز، سپاه همواره در خدمت مردم بوده است. این نهاد در امنیتسازی، عمران و آبادانی مناطق محروم و همکاری با دستگاههای اجرایی پیشگام بوده و اقدامات ماندگاری از خود به جای گذاشته است.
وی دلیل محبوبیت سپاه را خدمت صادقانه به ملت دانست و گفت: همانگونه که امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری تأکید دارند، دلیل محبوبیت سپاه و اینکه این نهاد در قلب مردم قرار دارد؛ خدمت صادقانه به ملت و در جهت منافع ملی است، همان شعار اصلی انقلاب اسلامی که همواره امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب بر آن تأکید داشته و دارند.
زارع در ادامه از خدمات سرتیپ پاسدار رزمجو، فرمانده سابق سپاه بوشهر تقدیر کرد: ایشان در دوران فرماندهی خود با مجاهدت و ایثار، نقش مؤثری در نمایش اقتدار ملی و دفاع از کیان اسلامی داشتند.
استاندار بوشهر در پایان برای سردار خرمدل، فرمانده جدید سپاه امام صادق(ع) بوشهر که از فرزندان شایسته استان است، آرزوی توفیق کرد.
انتهای پیام
نظرات