• سه‌شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۴
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404023021950
  • خبرنگار : 71610

ادعای رژیم صهیونیستی درباره تلاش افراد نزدیک به ایران برای ترور کاتس

ادعای رژیم صهیونیستی درباره تلاش افراد نزدیک به ایران برای ترور کاتس

رسانه‌های صهیونیستی مدعی بازداشت ۲ فرد به اتهام همکاری با ایران و تلاش برای ترور وزیر جنگ این رژیم شدند.

به گزارش ایسنا، رسانه‌های عبری‌ امروز گزارش دادند که دو فرد اسرائیلی ساکن شهر حیفا به ظن همکاری با نهادهای اطلاعاتی ایران و تلاش برای تعقیب و رصد «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، تحت بازجویی قرار دارند.

در واکنش به این موضوع، یسرائیل کاتس اعلام کرد که دستگاه امنیتی شاباک موفق به خنثی‌سازی این تلاش شده است.

وی گفت: هیچ تهدیدی مرا از ادامه مسیر باز نخواهد داشت. ما همچنان برای مقابله با نفوذ ایران و جلوگیری از دست‌یابی آن به سلاح هسته‌ای تلاش خواهیم کرد.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنین گروه‌های مقاومت در منطقه را «بازوهای ایران» نامید و گفت که از بین بردن آنها در منطقه یکی از اهداف راهبردی کابینه امنیتی این رژیم خواهد بود.

رژیم صهیونیستی طی ماه‌های گذشته نیز چند ساکن سرزمین‌های اشغالی را به اتهام همکاری با ایران بازداشت کرده بود.

پیشتر وبگاه «واللا» به نقل از گزارش نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی ادعا کرده بود: ایران در حال جذب جاسوس در اسرائیل است و شهروندان ما حاضرند برای پول به اسرائیل خیانت کنند.

این رسانه مدعی شد که شاباک از ابتدای جنگ تا کنون با ۱۱ عملیات جاسوسی و تلاش ایران برای ترور شخصیت‌های صهیونیست مقابله کرده است.

واللا همچنین به نقل از گزارش نهادهای امنیتی آورده است: ایرانی‌ها دشمنان پیچیده‌ای هستند که سریع تسلیم نمی‌شوند و به دنبال کانال‌های جدید می‌گردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha