• پنجشنبه / ۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۲
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404030100261
  • خبرنگار : 90057

پسکوف: توافقی برای انجام مذاکرات با اوکراین در واتیکان نشده است

پسکوف: توافقی برای انجام مذاکرات با اوکراین در واتیکان نشده است

سخنگوی کرملین گفت که هیچ توافقی در مورد برگزاری مذاکرات در مورد حل و فصل اوکراین در واتیکان وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در پاسخ به سوالی در مورد اینکه آیا اطلاعات جدیدی در مورد مذاکرات بعدی بین هیئت‌های اوکراینی و روسی وجود دارد، گفت: «نه، هیچ توافقی در این مورد وجود نداشته است.»

پسکوف افزود که هیچ توافق خاصی در مورد مذاکرات بعدی در مورد حل و فصل اوکراین وجود ندارد.

وی همچنین درباره گزارش‌های منتشر شده در تعدادی از رسانه‌ها در مورد جزئیات مکالمه بین ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا گفت: اینها با آنچه در مسکو گفته شده در تضاد است. ببینید، ما می‌دانیم که ترامپ به پوتین چه گفته است. ما نمی‌دانیم که ترامپ پس از آن تماس تلفنی به اروپایی‌ها چه گفته است.

وی افزود: ما بیانیه رسمی رئیس جمهور ترامپ را می‌دانیم. آنچه ما می‌دانیم با آنچه در مقاله‌ای که شما به آن اشاره کردید نوشته شده است، در تضاد است.

پسکوف در پاسخ به این سوال که آیا رئیس جمهور برنامه‌ای برای بازدید از دونتسک و لوهانسک دارد، به خبرنگاران گفت: «می‌دانید که پوتین به طور فعال از مناطق روسیه بازدید می‌کند. و البته جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک و دیگران نیز از این قاعده مستثنی نیستند.»

سخنگو افزود که پوتین برنامه‌هایی برای بازدید از این شهرها دارد و در نهایت این برنامه‌ها محقق خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha