• جمعه / ۲ خرداد ۱۴۰۴ / ۲۱:۴۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404030200766
  • خبرنگار : 71592

اعتراف نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی به ارتکاب جنایت جنگی در غزه

اعتراف نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی به ارتکاب جنایت جنگی در غزه

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ضمن انتقاد از کابینه نتانیاهو، به ارتکاب جنایات جنگی در نوار غزه اذعان کرد.

به گزارش ایسنا، «ایهود باراک» نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی گفت «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم مجبور خواهد شد بین یک جنگ سیاسی فریبکارانه یا آزادی زندانیان و پایان دادن به جنگ، یکی را انتخاب کند.

وی افزود: بسیار جای تردید است که ادامه جنگ نتایجی متفاوت از دورهای قبلی نبرد در غزه به بار آورد. ما فوراً باید از شر بدترین دولت تاریخ اسرائیل خلاص شویم.

همچنین «ایهود اولمرت» نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی گفت: آنچه ما در غزه انجام می‌دهیم، جنگ ویرانگر، کشتار غیرنظامیان بدون تمایز یا محدودیت، کشتاری وحشیانه و جنایتکارانه است.

وی افزود: ما این کار را نه به دلیل از دست دادن کنترل اضطراری در یک بخش خاص و نه به دلیل هجوم نامتعادل سربازان یک واحد، بلکه در نتیجه سیاستی انجام می‌دهیم که عمداً، عامدانه، مجرمانه، بدخواهانه و از روی سهل‌انگاری توسط دولت دیکته شده است.

اولمرت ضمن اذعان به ارتکاب جنایت جنگی در نوار غزه گفت: بله، ما مرتکب جنایات جنگی می‌شویم.

در همین حال، رژیم اشغالگر تعدادی از ساختمان‌های مسکونی در شمال غزه، شهرکی را در شمال شرقی خان‌یونس در جنوب غزه و مسجدی را در شرق این شهر بمباران کرد. همچنین شهرک‌نشینان اراضی فلسطینی را در شمال شرق رام الله به آتش کشیدند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha