• شنبه / ۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404030301098
  • خبرنگار : 71516

تظاهرات مقابل منزل رئیس رژیم صهیونیستی

تظاهرات مقابل منزل رئیس رژیم صهیونیستی

صهیونیست‌ها مجددا با برگزاری تظاهرات در مقابل منزل رئیس رژیم صهیونیستی خواهان معامله تبادل اسرا با حماس شدند.

به گزارش ایسنا، رسانه‌های عبری گزارش دادند صهیونیست‌ها امروز(شنبه) مجددا با برگزاری تظاهرات در مقابل منزل رئیس رژیم صهیونیستی و رئیس کمیته امنیت در کنست(پارلمان اسرائیل) خواهان معامله تبادل اسرا با حماس شدند.

طبق گزارش الجزیره، هیئت خانواده‌های زندانیان اسرائیلی در غزه اعلام کرد: مردم خواهان بازگشت اسرا و پایان جنگ هستند. اکنون زمان این است که دولت خواسته مردم را اجرا کند.

این هیئت اعلام کرد: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل می‌خواهد رئیس جدیدی را برای شاباک تعیین کند که با معاملات تبادل اسرا مخالف است. معامله‌ای روی میز قرار دارد و باید تمام اسرا فورا بازگردانده شوند.

اوایل مه جاری، کابینه جنگ رژیم صهیونیستی طرح عملیاتی موسوم به «ارابه‌های گدعون» را برای گسترش جنگ علیه نوار غزه تصویب کرد و در ادامه کابینه با فراخواندن ده‌ها هزار سرباز ذخیره، مقدمات اجرای آن را آغاز کرد.

بر اساس اعلام مرکز رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی، احتمالا این عملیات ماه‌ها ادامه دارد و شامل تخلیه کامل ساکنان غزه از مناطق درگیری از جمله شمال غزه به سمت مناطقی در جنوب نوار غزه بوده و ارتش در هر نقطه‌ای که اشغال کند، باقی می‌ماند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha