• دوشنبه / ۵ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۵
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1404030502920
  • خبرنگار : 71506

سندی از حادثه مرگبار پیست آزادی؛ حضور در مسابقه پس از کسب نکردن حدنصاب در تعیین خط!

سندی از حادثه مرگبار پیست آزادی؛ حضور در مسابقه پس از کسب نکردن حدنصاب در تعیین خط!

بر اساس نتایج دور تعیین خط منتشر شده که در اختیار ایسنا نیز قرار گرفته است، راننده مسبب حادثه در پیست اتومبیلرانی آزادی، در مسابقه تعیین خط نتوانسته بود حد نصاب لازم را طبق قوانین بین‌المللی کسب کند اما گفته می‌شود با تصمیم مسئولان برگزاری، در مسابقات حاضر شده بود.

به گزارش ایسنا، ده روز پیش و در جریان برگزاری راند نخست مسابقه سرعت در پیش اتومبیلرانی آزادی، برخورد دو خودرو با یکدیگر پس از خط استارت منجر به انحراف به چپ یکی از آن‌ها شد.

در نتیجه برخورد شدید خودرو به گاردریل، حمیدرضا درجاتی عکاس با سابقه ورزشی دچار آسیب‌دیدگی شدید شد و ساعاتی بعد در بیمارستان درگذشت.

در حالیکه انتقادات زیادی به بی‌توجهی به ایمنی پیست آزادی مطرح شده و حتی پای نهادهای نظارتی نیز به این موضوع باز شده است، سندی که به دست ایسنا رسیده نشان می‌دهد امیرمسعود تیموری راننده خودروی عامل حادثه در مسابقه تعیین خط که یک روز قبل از مسابقه اصلی برگزار شده است، با ثبت زمان یک دقیقه و ۲۵ ثانیه نتوانسته حد نصاب مجاز برای حضور در مسابقه را کسب کند اما بنا بر تصمیم مسئولان برگزاری در این رویداد حاضر شده است.

همچنین شروین یگانه یکی از قهرمانان مطرح اتومبیلرانی که خودروی او با خودروی تیموری برخورد داشته است، نیز در مسابقه تعیین خط حضور نداشته اما با تصمیم مسئولان برگزاری در این رویداد حاضر شده و در انتهای ماشین‌های دیگر در خط استارت قرار گرفته است.

در این سند که تصویر آن را مشاهده می کنید، نام این دو راننده جدا از ۹ راننده دیگر آمده و در آن عنوان شده این دو نفر نتوانسته اند حد نصاب را کسب کنند (not classified) اما با این وجود مشخص نیست بر چه مبنایی در مسابقه حاضر شده اند.

سندی از حادثه مرگبار پیست آزادی؛ حضور در مسابقه پس از کسب نکردن حدنصاب در تعیین خط!

دور تعیین خط بر اساس "قانون  ۱۰۷"(تنها نفراتی در مسابقات اصلی شرکت داده خواهند شد که در دور تعیین خط بتوانند زمانی زیر ۱۰۷ درصد نفر اول دور تعیین خط را کسب کنند) است و اگر کسی خارج از این تایم باشد طبق قوانین بین‌المللی نمی‌تواند در مسابقه شرکت کند.

این در حالی است که طی سال‌های گذشته بارها این اتفاق رخ داده و برخی ورزشکاران بدون حضور در مسابقه تایم‌گیری و یا بدست نیاوردن حد نصاب، در مسابقات حاضر شده اند. در این میان مشخص نیست آیا تصمیم مسئولان برگزاری مسابقات در اینباره مبنای قانونی داشته یا خیر؟

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۳-۰۵ ۱۵:۴۱

وکیل باید بگیرند اولیاء دم و پیگیر این قصور و تقصیرها باشند از طریق مجاری قانونی