• سه‌شنبه / ۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۸
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404030603514
  • خبرنگار : 71129

گرینلند به فکر شرکای جدیدی افتاده است

گرینلند به فکر شرکای جدیدی افتاده است

وزیر تجارت گرینلند امروز (سه‌شنبه) گفت، اگر آمریکا و اتحادیه اروپا در اقتصاد این جزیره سرمایه گذاری نکنند، گرینلند هم شاید سرمایه‌گذاران از دیگر کشورها را مدنظر قرار دهد.

به گزارش ایسنا، «نایا ناتانیلسن» وزیر تجارت گرینلند گفت: «ما به دنبال توسعه بخش تجارت و تنوع در این بخش هستیم و این مساله نیازمند سرمایه گذاری خارجی است.»

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، این مقام ارشد دولت گرینلند همچنین گفت: «ما خواهان شراکت با اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها هستیم اما اگر آنها در گرینلند سرمایه گذاری نکنند ما هم به دنبال کشور دیگری می‌رویم.»

وزیر تجارت گرینلند ادامه داد، تفاهمنامه درباره توسعه معدنی بین گرینلند و آمریکا در دوران اول ریاست جمهوری دونالد ترامپ امضا شده که به زودی منقضی می‌شود. در دوران ریاست جمهوری جو بایدن، گرینلند نتوانست متوجه شود آیا واشنگتن می‌خواهد این تفاهمنامه را تجدید کند یا نه.

چین تمایلی به منابع طبیعی گرینلند نشان نداده اما به باور وزیر تجارت این جزیره، پکن با احتیاط رفتار می‌کند چون نمی‌خواهد نظری را تحریک کند.

ترامپ بارها گفته که گرینلند باید بخشی از آمریکا تبدیل شود چون برای امنیت ملی آمریکا و حفاظت از جهان آزاد از جمله از روسیه و چین این اقدام از اهمیت استراتژیک برخوردار است.

نخست وزیر سابق گرینلند نیز به این درخواست‌های مکرر ترامپ واکنش نشان داد و گفت که این جزیره فروشی نیست و هرگز هم بفروش نمی‌رسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha