• سه‌شنبه / ۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۲۱:۲۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404030603958
  • خبرنگار : 50177

معاون استاندار مطرح کرد

تامین ۲ همت برای تکمیل سد مخملکوه خرم‌آباد/ بهره‌برداری از سد در سال ۱۴۰۶

تامین  ۲ همت برای تکمیل سد مخملکوه خرم‌آباد/ بهره‌برداری از سد در سال ۱۴۰۶

ایسنا/لرستان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت: حدود نیم همت برای سد مخزنی مخملکوه خرم‌آباد هزینه شده و برای تکمیل آن به دو همت دیگر نیاز است.

رضا آریایی ششم خرداد در جریان بازدید از پروژه در دست احداث سد مخزنی مخمل‌کوه خرم‌آباد که با حضور فرماندار خرم‌آباد، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان و معاون عمرانی فرمانداری خرم‌آباد انجام شد، بیان کرد: یکی از پروژه‌های مهم و حیاتی خرم‌آباد همین سد بوده که هدف از احداث آن تامین آب شرب بخشی از خرم‌آباد و از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است.

وی با بیان اینکه پروژه سد مخزنی مخمل‌کوه جزئی از طرح کاکارضا است که عملیات اجرایی آن در سال‌های گذشته شروع شده و اکنون ۴۲.۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، بیان کرد: این اولین سدی است که در لرستان و با هدف تامین آب شرب خرم‌آباد، عملیات اجرایی آن در سال‌های گذشته آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود سال ۱۴۰۶ به مرحله بهره‌برداری برسد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت: در ماه‌ها و سال‌های آینده با تنش آبی خاصی در کشور مواجهیم و این درحالی است که آب کالایی نیست خریداری شود.

آریایی با بیان اینکه امروز شاهد افت سطح چاه‌ها و آب‌های زیرزمینی هستیم، بیان کرد: برای تامین آب شرب نیازمند افتتاح این سد در موعد مقرر هستیم و هیچ دستگاه اجرایی نباید مانعی برای سر این سد ایجاد کند.

وی گفت: جلسه هماهنگی با صمت، منابع طبیعی، کارخانه سیمان و دفتر معاونت هماهنگی امورعمرانی استانداری لرستان برای صدور مجوزهای قانونی تشکیل می‌شود و تصمیمات لازم گرفته خواهد شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان اضافه کرد: البته منابع طبیعی به حق قانونی خود باید برسد اما با توجه به اینکه الان فصل کار هست این سد نباید حتی یک روز متوقف شود.

آریایی افزود: سیمان مورد نیاز این پروژه باید تامین شود و با توجه به شرایط آب و هوایی خرم‌آباد می‌توان تا اوایل آبان ماه روی این پروژه کار کرد و این پنج ماه فرصت خوبی است تا پیشرفت پروژه مذکور را افزایش داد.

وی با بیان اینکه وضعیت آب لرستان نرمال نیست و باید از همین الان تمهیدات لازم اندیشیده شود تا دچار شرایط کم‌آبی استان‌های همسایه نشویم، خطاب به عوامل اجرایی سد مخزنی مخملکوه گفت: هرجا نیاز باشد که استاندار لرستان و نمایندگان مردم در مجلس ورود پیدا کنند هماهنگی لازم صورت گیرد چراکه پیشرفت فیزیکی و کیفیت کار برای ما بسیارحائز اهمیت است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان یادآور شد: حدود نیم همت در این پروژه هزینه شده و برای تکمیل آن به دو همت دیگر نیاز است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha