به گزارش ایسنا، مازیار زارع، سرمربی تیم فوتبال ملوان بندرانزلی در نشست خبری پیش از دیدار فینال جام حذفی برابر استقلال تهران گفت: بدون شک تیمی بودیم که در چند سال اخیر سختترین قرعه را داشتیم؛ چادرملو را بردیم که ۹ ماه در خانه نباخته بود، ذوب آهن سرسخت را بردیم و سپاهان که ۲۱ هفته نباخته بود را شکست دادیم. در دیدار با گل گهر هم در هوای سنگین توانستیم پیروز شویم و مسیر سختی را برای رسیدن به فینال طی کردیم و البته هدف ما از ابتدا قهرمانی در جام حذفی بود.
زارع ادامه داد: امیدوارم فردا روز خوب تیم ملوان باشد و بازی خوبی را به نمایش بگذاریم.
او در خصوص برگزاری بازی در اراک گفت: اراک همیشه برای بازیهای مهم فوتبال ایران کمک حال بوده و البته اگر ظرفیت استادیوم دو برابر هم بود، تکمیل می شد چون دو تیم پرهوادار هستند.
سرمربی ملوان درباره محرومان تیمش گفت: سعید کریمی و قائم اسلامی خواه را به دلیل محرومیت در اختیار نداریم، امیدواریم هواداران تیم ما از کل ایران و گیلان به استادیوم اراک بیایند و تیم ملوان را تشویق کنند.
زارع در پایان با بیان اینکه استقلال همیشه قابل احترام است، افزود: با آمدن مجتبی جباری روند این تیم بهتر شده است. لیگ برتر و حذفی شرایط متفاوتی دارند. البته مسیر استقلال به نسبت تیم ما خیلی سخت نبود. هر تیمی که با تمرکز باشد، موفق خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات