• جمعه / ۹ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۰:۲۲
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404030905345
  • خبرنگار : 30192

مازیار زارع: نمی خواستند ملوان به آسیا برود/ بنیادی فر باید تا آخر عمر محروم شود

مازیار زارع: نمی خواستند ملوان به آسیا برود/ بنیادی فر باید تا آخر عمر محروم شود

سرمربی ملوان به اتفاقات فینال جام حذفی و شکست تیمش از استقلال اعتراض کرد.

به گزارش ایسنا، مازیار زارع پس از شکست ملوان مقابل استقلال در نشست خبری، گفت: فوتبال قشنگی نبود به بازیکن جوانم تبریک می گویم که موقعیت زیادی به دست بازیکنان استقلال ندادند. ابایی ندارم از گفتن این موضوع که عوامل فوتبالی دوست نداشتند که ملوان به آسیا برود. دقیقه ۴۵ نیمه اول یک نفر نگفت مشکوک بوده همه کارشناسان داوری نظر بر اخراج دادند.

او ادامه داد: یک سیستم خنده دار آوردند که ندیدند. داوران وار هم ندیدند. دقیقه ۴۵ باید استقلال ده نفره می شد. مالکیت دست ما بود و روند بازی عوض می شد. ۴ نفر می گویند خطا بوده و باید اخراج می شد اما با اعصاب و روان یک شهر بازی شده چون دوست داشتند استقلال قهرمان شود. برای همین داوری فرستادند که استقلال قهرمان شود. داوری که استقلالی ها گفتند چرا برای داربی او را نگذاشتید.
وی افزود: ما هم در این فوتبال بودیم. می شود روی صحنه ها چشمتان را ببندید . دقیقه ۱۲۰ اسفرده به سرش ضربه خورده و روی زمین افتاده اما داور نگاه نمی کند ببیند افتاده است. بازیکن استقلال به بازیکن من گفته صالح حردانی باید ۳ بار اخراج می شد. می ببینند اما نمی بینند. استقلال باید ده نفره می شد.

سرمربی ملوان همچنین گفت: ما تلاشمان را کردیم. از بچه هایم راضی هستم اما آقای بنیادی فر اگر همه هم نظر باشند که بازیکن استقال باید اخراج می شد تا آخر زندگیت حلالت نمی کنیم. یک استان و یک شهر حلالت نمی کنند چون روند بازی عوض می شد. مطمئن باش چوبش را در زندگیت می خوری. بین نیمه وسط زمین هم به او گفتم گفت نه بعد از اینکه ضربه زده پایش مانده. نمی خواستند ببینند اگر با وسیله دیگری هم می زدند باز هم نمی دیدند. به هر حال به استقلال تبریک می گویم با قرعه سختی که داشتند به فینال رسیدند و در فینال هم که دیدیم.

وی افزود: به مجتبی جباری تبریک می گویم. مربی جوانی است و امیدوارم در ادامه کار موفق باشد. یکسری حمایت ها در فوتبال ایران تاثیر دارد.

زارع درباره احتمال محرومیتش بخاطر این صحبت ها خاطرنشان کرد: بازیکن استقلال خطا کرده حق من خورده شده من را محروم کنند؟ باید این داور را تا آخر عمر محروم کنند. چطور داورها یک اشتباه می کنیم چپ و راست کارت می دهند. ما چکار کنیم؟ فشار را تحمل کنیم فحش بخوریم تیممان ضربه بخورد حرف هم نزنیم؟ حق من را خوردند. بازیکن استقلال را اخراج می کردند روند بازی عوض می شد.

وی ادامه داد: وقتی داربی تمام می شود و روزبه چشمی می گوید چرا موعود بنیادی فر را نمی گذارید من هم شک می کنم به موضوع. وقتی می بینم همچین اتفاقی می افتد و همه کارشناسان می گویند بدون شک باید اخراج می شد چرا نباید شک کنم؟ چرا نباید فکرم به هزار جا برود؟

وی تصریح کرد: بازیکن من زمین افتاده اگر بازیکن من ضربه مغزی می شد باز هم بازی را ادامه می داد؟ بازی را باید قطع می کرد. سر صحنه اخراج باورنکردنی است. یادم نمی رود یک بازی استقلال قهرمان نشده بود تاج آمد عذرخواهی کرد. الان هم از ما عذرخواهی کند که بازیکن حریف باید اخراج می شد و روند بازی تغییر می کرد. من خیلی دارم جلوی خودم را می گیرم بگذارید بروم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۰۰:۴۶

به زارع و به مردم انزلی با این داوری اجحاف و بی عدالتی شد.

avatar
امروز ۰۰:۵۹

به قول رفقات..میخواستن حواسش ونو جمع کنن...اخراجش میکردن...همین که هس.....خیلی بده...نه..

avatar
امروز ۰۱:۱۴

انصافا ملوان حرفی برای گفتن نداشت و استقلال در مجموع بهتر بازی کرد و شایسته برد بود.

avatar
امروز ۰۱:۱۹

مازیار زارع زیادی بادت کردن فکر کردی واقعا میتونی مثل سیروس قایقران باشی بخاطر پول ملوان رو ول کردی و رفتی پرسپولیس ولی سیروس قایقران هیچ وقت به مردم شهر و استانش پشت نکرد

avatar
امروز ۰۲:۱۷

اگر داور بازیکن تیم مقابل را اخراج میکرد و حریف 10 نفره می شد روند بازی عوض می شد. آفرین به این اخلاق و جوانمردی

avatar
امروز ۰۲:۲۱

این "آقا مربی" نه ظرقیت باخت را دارد و نه شخصیت.خیلی حرفهای پوج و بی معنی میزند و به زمین و زمان هم بد و بیرا میگوید "این آقا: اگر تیم حرف ده نفره میشد, جریان بازی عوض میشد و ..."

avatar
امروز ۰۴:۱۳

اینهمه تیم ده نفره بازی رو برده. رو چه حسابی میگه اگه استقلال ده نفره میشد قهرمان میشدیم؟ اصلا یه توپ تو چارچوب هم نداشتن و فقط برای دفاع اومده بودن

avatar
امروز ۰۴:۱۹

پرسپولیس یه بار پنجاه شصت دقیقه ۹ نفره حلوی استقلال مساوی کرد. اولین باره که میشنوم یکی برای اخراج تو دقیقه ۴۵ انقدر بحث میکنه

avatar
امروز ۰۵:۴۷

هر مزخرفی که به ذهنت میرسه نگو، حالا که باختی زور نزن همه چی بسیار درست و عالی بود داوری هم خیلی درست و بجا بود